Aspirator fara sac Dyson DC33C PRO – pareri si review

Curatenia de toamna ocupa gospodinelor o buna parte din timp, datorita faptului ca totul este atent curatat si aspirat. Acesta este motivul pentru care clientii cauta intotdeauna un aspirator performant si eficient care sa vina in ajutorul lor si care sa le simplifice munca in gospodarie.

Alegerea produselor Dyson este una dintre cele mai intelepte si reprezinta o investitie sigura si profitabila datorita numeroaselor calitati, dar si a eficientei energetice aspiratoarele atingand cea mai inalta clasa de aspirare.

Avantajele achizitioanarii aspiratorului fara sac Dyson DC33C PRO + Perie speciala Mattress

Modelul de fata este unul dintre cele mai performante produse din gama sa reusind sa aspire praful mai bine ca niciodata. In plus, aparatul este foarte usor de folosit, avand un grad ridicat de manevrabilitate ceea ce ii confera un plus de fiabilitate. Are un design elegant si nonconformist care se potriveste de minune in orice locuinta. Mai mult decat atat are niste dimensiuni compacte asa ca aparatul este foarte usor de depozitat in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc.

Este un produs care se poate folosi cu succes pe toate tipurile de suprafete, de la pardosele si mobilier, pana la canapele sau covoare. Mai mult decat atat este dotat cu o serie de accesorii care vin in ajutorul utilizatorilor asa cum este, de exemplu, peria Dual Floor care se poate ajusta in functie de suprafata curatata. Nu in ultimul rand, peria Reach under tool este perfecta pentru aspirarea spatiilor inguste asa cum sunt cele de sub canapea unde gospodinele ajung mult mai greu.

Sistemul de directie cu articulatie este cel care permite aspiratorului sa fie usor de controlat de catre toti membrii familiei. Designul minimalist atrage privirile celor din jur conferind locuintei un aer modern si interesant. Dimensiunile sunt compacte astfel incat produsul este foarte usor de depozitat fara sa ocupe prea mult loc si fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice.

Capacitatea recipientului colector este de 2 l ceea ce ofera un grad ridicat de autonomie utilizatorilor pentru ca nu trebuie sa goleasca vasul dupa fiecare folosire. Filtrul de evacuare este unul antialergic fiind ideal mai ales in cazul copiilor mici care sunt mult mai sensibili si care au nevoie sa traiasca intr-un mediu curat si steril.
Nivelul zgomotului atinge 77 dB ceea ce poate cauza un real dezavantaj pentru cei din jur motiv pentru care anumiti clienti decid sa se orienteze spre alte produse mult mai silentioase.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here