Aspirator fara sac Dyson DC37C Parquet – pareri si review

Un aspirator fara sac puternic si eficient reprezinta o necessitate pentru acele persoane care isi doresc mentinerea podelelor si covoarelor curate. Cel mai bun aspirator fara sac te va ajuta sa mentii curatenia si vine cu o multime de accesorii, potrivite fiecarei locatii si sarcini in parte.

Caracteristici si avantaje aspirator fara sac Dyson DC37C Parquet, Radial Root Cyclone

Aspiratorul fara sac aspira orice suprafata datorita periei cu dubla pozitie (o pozitie suprafete dure, o pozitie covor/mocheta), este dotat cu doua moduri de aspirare si ofera o curatenie eficienta. Se deplaseaza cu usurinta gratie tehnologiei Ball. Gratie tehnologiei Radial Root Cyclone fluxul de aer remodelat este cel care ofera o putere maxima de aspirare. Particulele microscopice sunt extrase de catre ciclloanele interne. Praful si mizeria sunt indepartate in mod eficient dar si alergenii sau parul de animale.

Acest aspirator este dotat cu tehnologia Ball ceea ce inseamna ca bila nu se afunda, nu lasa urma pe covoarele moi, sasiul cu articulatie deplasandu-se fara niciun fel de dificultate in directia utilizatorului. Aspiratorul se va « conduce » deosebit de usor mai ales in zona mobilei sau in jurul unor obstacole. Bila contine cea mai grea componenta a aspiratorului si anume motorul. Tehnologia Ball permite manuirea facila a aspiratorului. Recipientul de colectare a mizeriei si prafului este usor si igienic de indepartat, este suficiet sa apasam pe un buton pentru a elibera mizeria si praful. Astfel, este evitat orice tip de contact cu praful. Gratie recipientului de colectare transparent cu o capacitate de doi litri vei sti cand este necesara golirea acestuia.

Acest aspirator este perfect pentru persoanele care sufera de alergii sau de astm sau pentru persoanele care poseda un animal de companie. Captureaza cele mai fine particule de praf, de 0,5 microni, inclusiv bacteriile, mucegaiul sau polenul. Aspiratorul este furnizat cu patru accesorii: o perie 2 in 1 pentru locuri inguste / sters praful, o perie pentru scari, o perie Dual Floor pentru covoare / suprafete dure (Parchet / gresie / PVC) si o perie Hard Floor Tool pentru parchet si suprafete tari. Un aspirator performnt cu un pret pe masura.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here