Aspirator fara sac Dyson DC37C Parquet & Stubborn – pareri si review

Tehnologia a avansat atat de mult in ultimii ani incat aparatele electrocasnice au ajuns sa fie unele dintre cele mai performante pentru ca dispun de functii inovatie care simplifica munca gospodinelor. Aspiratoarele, de exemplu, au ajuns sa fie foarte usor de manevrat si sa aspire intr-un timp record intreaga suprafata astfel incat locuinta sa straluceasca la propriu in nici 20 de minute.

Avantajele aspiratorului fara sac Dyson DC37C Parquet & Stubborn

Modelul de fata dispune de tehnologia Radial Root Cyclone care ofera o putere maxima de aspirare si care reduce turbulentele. In felul acesta se realizeaza o aspirare eficienta a prafului din incapere, dar si a parului de animale care ridica de multe ori probleme gospodinelor.

Aspiratorul este foarte usor de manevrat pentru ca dispune de un sistem de directie cu articulatie. Produsul se poate deplasa cu usurinta in orice directie, mai ales in jurul mobilei sau a obiectelor din casa. Zgomotul este si el redus gratie materialelor folosite motiv pentru care aspiratorul poate fi utilizat cu incredere in orice moment al zilei fara sa existe riscul deranjarii celor din jur.

Este perfect pentru toate tipurile de suprafete, de la covoare si podele si pana la canapele sau mobilier, toate aceste sunt atent curate pentru o atmosfera placuta si reconfortanta si pentru un mediu curat si proaspat unde copiii se pot juca in voie.

Aparatul este dotat cu o serie de accesorii care vin in ajutorul gospodinelor si care elimina praful in profunzime. Peria 2 in 1 pentru locuri inguste este perfecta pentru spatiul din spatele canapelei sau a mobilierului acolo unde intotdeauna este greu de ajuns si unde se aduna foarte mult praf. In plus, peria Dual Floor elimina mizeria din covoare in profunzime inlaturand chiar si firele de par inestetice.

Are o capacitate de colectare de 2 l ceea ce ofera autonomie utilizatorilor pentru ca recipientul nu trebuie golit dupa fiecare utilizare. Mai mult decat atat, raza de operare este de pana la 10 m gratie cablului de alimentare care permite aspirarea intregii incaperi dintr-o singura miscare.

Pretul de achizitie este unul destul de ridicat ceea ce poate reprezenta o adevarata problema, mai ales pentru utilizatorii care nu isi permit un astfel de produs. Desi raportul calitate-pret este unul rezonabil, utilizatorii decid sa se orienteze spre aparate mult mai ieftine care insa nu sunt atat de durabile sau eficiente.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here