Aspirator fara sac Electrolux SCPARKETTO – pareri si review

Alegerea unui aspirator se va face in functie de frecventa aspirarii si in functie de cat de mult ne usureaza acesta activitatea. Daca esti genul de persoana careia ii place sa mentina curatenia, care gaseste in fiecare zi ceva de facut prin casa, cea mai buna alegere pentru tine este aspiratorul fara sac. Aspiratorul fara sac este perfect pentru curatenia zilnica, imbina intr-un mod eficient flexibilitatea si rezultatele de calitate.

Caracteristici si avantaje aspirator fara sac SCPARKETTO, SuperCyclone

Acest aspirator este ultra silentios ceea ce inseamna ca poti aspira fara probleme si dimineata fara sa iti faci griji ca vei deranja pe cineva. Gratie tehnologiei Silent Air Techology, aspiratorul beneficiaza de un nivel sonor redus. Aspiratorul este echipat cu tehnologia Super Cyclone menita sa il stabilizeze in momentul in care se foloseste pentru a aspira scari. Gratie aceleasi tehnologii, aspiratorul ajunge de la 0 la 180km/h in doar cateva secunde. Acest aspirator ofera rezultate excelente de curatenie datorita unui sistem optimizat de circulare a aerului. Eficienta in ceea ce priveste aspirarea prafului si mizeriei al unui astfel de aparat nu depinde doar de puterea motorului sau. Sistemul de aer este optimizat pentru a spori eficienta de aspirare si de a oferi rezultate excelente pe orice tip de suprafata.

Super Cyclone dispune de un container marit ceea ce contribuie la eficienta aparatului chiar si in momentele in care acesta este aproape plin de praf. Gratie cicloanelor, praful si murdaria sunt separate din fluxul de aer gratie fortei centrifuge. Recipientul de colectare a prafului vine cu un volum mare, unul din cele mai mari de pe piata, de 2.75 litri.

Raza sa de actiune este de 9 metri, este potrivit si pentru spatiile mai mari. Tubul telescopic este metalic si rezistent, reglabil pe inaltime, putand fi adaptat in functie de inaltimea utilizatorului si in functie de situatie. Rotile sunt concepute dintr-un plastic moale ceea ce le face deosebit de silentioase. Derulatorul de cablu este automat. Printre accesorii se numara peria speciala pentru tapiterie, ideala pentru curatarea unei canapele. Puterea aspiratorului este una destul de mare, de 1400W. Nivelul sonor este de doar 78dB.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here