Aspirator fara sac Electrolux SCTURBO, SuperCyclone 2.75 l – pareri si review

Aspiratoarele fara sac sunt aspiratoare de generatie mai noua si au aparut drept o solutie mai confortabila si mai economica la aspiratoarele cu sac. In locul sacului, praful si mizeria sunt colectate intr-un recipient de plastic. Aspiratoarele fara sac sunt la fel de eficiente ca aspiratoarele cu sac in ceea ce priveste aspirarea si prezinta o multime de avantaje: recipientul de colectare se poate spala si refolosi, se scoate si se monteaza mai usor decat un sac.

Caracteristici si avantaje aspirator fara sac Electrolux SCTURBO

Acest aspirator este perfect pentru toti cei care isi doresc un aspirator eficient si performant. Echipat cu un sistem de filtrare deosebit de eficient, este ideal pentru persoanele care sufera de astm sau de alergii sau pentru cei care au un animal de companie. Este dotat cu tehnologia Power Cyclone ceea ce inseamna ca puterea de aspirare trece de la 0 la 180km/h in doar cateva secunde. Nu mai exista riscul intreruperilor deranjante in timpul curateniei. SuperCyclone beneficiaza de un container marit care ajuta aparatul sa fie deosebit de eficient chiar si in momentul in care containerul este aproape plin. Podelele sunt ingriite in mod eficient, in recipientul de praf aspirarea ciclonica a prafului si murdariei sunt separate efectiv din fluxul de aer gratie fortei centrifuge.

Super Cyclone inseamna si elemente din cauciuc pentru a stabiliza aparatul in timpul aspirarii treptelor. Este dotat cu cleme de parcare pentru o depozitare mai usoara dar si cu un buton de retractare a cablului, usor de controlat cu piciorul si retractabil.

Aspiratorul este livrat cu un accesoriu pentru spatii inguste si o perie special conceputa pentru tapiterie. Cu un nivel sonor de doar 78dB utilizatorul poate profita de o aspirare silentioasa. Cu o calitate a emisiilor de praf de nivel A si cu un sistem de filtrare, aspiratorul este ideal pentru persoanele care sufera de alergii, de astm sau pentru cei care au un animal de companie. Tubul telescopic ofera un debit de aer ridicat si confort sporit in timpul utilizarii. Beneficiaza de un variator de putere care permite reglarea puterii de aspirare in functie de tipul solului aspirat. Raza sa de actiune este mare, de 12 metri ceea ce permite aspirarea unor suprafete mari.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here