Aspirator fara sac Electrolux Z7860EL, 1.8 l – pareri si review

Aspirator fara sac Electrolux Z7860EL, 1.8 l - pareri si review

Un aspirator este un dispozitiv care absoarbe particulele de praf. Acesta functioneaza cu ajutorul unei pompe de aer. In prezent, exista aspiratoare operate chiar si fara sac. Fiecare dintre tipurile de aspiratoare au avantaje si dezavantaje.

Electrolux este una dintre acele firme care este des prezenta in casa romanilor, dovedind o mulare perfecta pe necesitatile si asteptarile acestora. Asa se face ca produsele sale au rezistat de-a lungul timpului, fiind in topul celor mai bune si celor mai cautate. Inovatia, impletita cu calitatea traditionala caracterizeaza si aspiratoarele pe care Electrolux le ofera, incanta din ce in ce mai multe persoane care sunt in cautarea celor mai bune alegeri.

Motivele care sustin achizitionarea aspiratorului fara sac Electrolux Z7860EL

Aspiratorul fara sac Electrolux Z7860EL este un produs special care ofera atat functii de baza de cea mai buna calitate cat si un strop de inovatie si originalitate care-l transforma intr-un dispozitiv prietenos, mereu pe placul celor care nu fac compromisuri materiale.

Acest model este unul fara sac, care foloseste aspirarea uscata si se alimenteaza la retea. Capacitatea de colectare este de 1.4 litri iar puterea de aspirare de 600W. Raza de operare este de 9 metri iar aspirarea se face intr-un mod considerat silentios ceea ce este un real ajutor persoanelor care duc lipsa de timp si-si efectueaza activitatile casnice noaptea. Filtrul igienic de tip Allergy Plus combate eficient alergenii si chiar o parte din microorganismele patogene care ar putea sa influenteze starea de sanatate a familiei, in special a copiilor sau a membrilor hipersensibili.

Accesoriile reprezentate de peria standard, accesoriul pentru spatii inguste si peria pentru tapiterie se dovedesc impresionant de utile intr-o sumedenie de activitati casnice de curatare si igienizare totala.

Un minus subiectiv pe care il exprima unii clienti este faptul ca acest aspirator fara sac este ceva mai greoi, ocupand chiar ceva mai mult spatiu de depozitare si asta pentru ca are o greutate totala de 6.85kg.

Rosu, usor de folosi, rapid, eficient si cat se poate de silentios, cam acestea sunt caracteristicile care definesc aspiratorul fara sac Electrolux, produsul care nu a uitat sa fie inovator, tinand pasul cu ultimele cerinte in acest domeniu.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here