Aspirator fara sac Gorenje VCEC03ZRCY – pareri si review

Gorenje este unul dintre producatorii de top in domeniul produselor electrocasnice. Toate aparate sunt performante si calitative respectand, in acelasi timp, toate normele europene in vigoare ceea ce ofera o garantie in plus in momentul achizitionarii. Gospodinele sunt mai mult decat incantate de aspiratoarele fara sac care sunt usor de manevrat si care indeparteaza mizeria intr-un timp foarte scurt simplificandu-le munca in locuinta.

Avantajul achizitionarii aspiratorului fara sac Gorenje VCEC03ZRCY

Este un model compact, usor de manevrat de catre toti membrii familiei si care se poate depozita cu usurinta in orice spatiu gratie dimensiunilor reduse. In plus, este foarte usor ceea ce simplifica transportarea dintr-o incapere in alta, mai ales in cazul femeilor.

Are o raza de acoperire de pana la 9 metri datorita cablului de alimentare astfel incat camerele pot fi aspirate dintr-o singura miscare. De asemenea, are si un regulator de putere extrem de util, mai ales atunci cand se realizeaza trecerea de la o suprafata la alta. Se pot aspira fara probleme suprafete multiple precum covoare, canapele, mobilier sau podele. Praful este eliminat in totalitate, iar in urma ramane un mediu curat si igienizat unde utilizatorii isi pot desfasura activitatile in voie.

Capacitatea de colectare este de 1.7 l
ceea ce ofera un grad ridicat de autonomie gospodinelor pentru ca nu trebuie sa fie golit dupa fiecare utilizare. Este foarte usor de curat si dispune chiar si de un indicator de umplere care ii avertizeaza pe cei din jur atunci cand trebuie golit. In felul acesta, puterea de aspirare ramane constanta.

Aspiratorul vine impreuna cu o serie de accesorii care simplifica la maximum procesul de curatare a locuintei. Spre exemplu, duzele pentru spatii inguste sunt perfecte pentru zonele din spatele canapelei sau din spatele sifonierului acolo unde murdaria se depune in exces si unde este foarte greu de ajuns.

Este un produs performant si puternic, cu o putere de aspirare de 220W care din pacate este destul de zgomotos in momentul utilizarii ceea ce poate cauza un vizibil disconfort celor din jur. Acesta este motivul pentru care anumiti clienti vor prefera sa se orienteze spre un aparat mult mai silentios care poate fi folosit fara nicio problema la orice ora din zi sau din noapte.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here