Aspirator fara sac Gorenje VCED01TBKRCY – pareri si review

Daca pana nu demult aspiratoarele cu sac erau la mare cautare, locul acestora este luat incetul cu incetul de aspiratoarele fara sac. Principalul avantaj al unui aspirator fara sac este ca ne ajuta sa facem ecnomie datorita faptului ca sacul de praf nu mai trebuie golit atat de des. Un alt avantaj este conferit de putere mare de aspirare. In plus, aspiratoarele fara sac sunt si anti-alergice eliminand cu succes toti alergenii, bacteriile si mirosurile neplacute.

Caracteristici si avantaje aspirator fara sac Gorenje VCED01TBKRCY

Acest aspirator fara sac reprezinta solutia ideala pentru toti cei care isi doresc sa curete suprafete mai mari intr-un timp scurt. Are un design elegant, este de culoare neagra cu insertii de rosu, ideal intr-o locuinta moderna, venind cu un plus de culoare. Este un aspirator fara sac eficient din punct de vedere energetic, incadrat in clasa de eficienta D, un aspirator vertical ce curata foarte bine covoarele, facand parte din clasa de eficienta energetica E si un aparat care lasa suprafetele dure curate ca lacrima pentru aceasta fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A. In privinta emisiilor de praf, acest aspirator este incadrat in clasa de eficienta F. Este dotat cu un filtru HEPA si atrage datorita capacitatii sale mari de colectare, de 2 litri.

Rotile cauciucate cu care este prevazut acest aspirator previn deteriorarea podelelor delicate cum ar fi parchetul, garantand o aderenta stabila. Aspiratorul nu lasa urme sau zgarieturi in timpul utilizarii pe suprafete netede sau dure. Puterea aspiratorului este de 1200W iar flexibilitatea si eficienta oferita este mare. Cei cinci metri ai cablului de alimentare ii permit utilizatorului a treaca cu usurinta dintr-o incapere in alta fara sa fie nevoit sa debranseze aparatul e la priza electrica. Flexibilitatea este oferita si de lugimea cablului de alimentare.

Manerul ergonomic al aspiratorului permite transportarea acestuia in siguranta dintr- o camera la alta. La unele aspiratoare, manerul este integrat in carcasa; la alte modele este atasat la mijlocul carcasei, pentru a permite atat transportul cat si utilizarea aspiratorului in pozitie orizontala. Functia Auto Cable permite strangerea automata a cablului de alimentare.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here