Aspirator fara sac Hausberg HB-2040 – pareri si review

La moda sunt aspiratoarele fara sac. Acestea nu mai necesita sa fie schimbat sacul atat de des, sunt la fel de puternice, arata mult mai bine si au un design ergonomic. Modelul de aspirator Haugsberg fara sac cu o putere de 1000 W si o capacitate de 1.2 litri, cu tub telescopic si o culoare placuta, de fapt o combinatie de albastru-gri, roti mari care nu zgarie parchetul, este ideal pentru orice familie.

Avantaje si beneficii aspirator fara sac Haugsberg HB-2040

In primul rand, aspiratorul fara sac Haugsberg are o putere foarte mare de aspirare, ofera un randament maxim si un consum de energie mediu. Este un produs ce aspira praful si alte mizerii mici cu o viteza mare, este usor de depozitat si de transportat, are o viteza mare de aspirare printr-un curent ciclonic, particulele de praf sunt eliminate prin sistemul de filtrare si costurile cu consumabilele sunt mult reduse.

Aspiratorul fara sac Haugsberg se alimenteaza la retea, este ideal pentru mai multe tipuri de suprafete, are un tub din plastic si o greutate medie de 5 kilograme, poate fi mutat dintr-o camera in alta foarte usor si isi face treaba pentru care este conceput. Cu un asemenea aspirator, curatenia se va face intr-un timp foarte scurt si niciun fir de praf nu va ramane in urma.

Aspiratorul fara sac Haugsberg
este insa destul de galagios si, desi puterea de aspirare este destul de mare, capacitatea de colectare este oarecum medie. La un raport calitate-pret corect, acest aspirator uscat se va dovedi o solutie ideala pentru gospodinele care pun mare accent pe curatenie. Are o perie standard si o perie mica, foloseste ca si tehnolohie sistem Cyclone si are un design deosebit.

Ceea ce inseamna ca pentru o aspirare in adevaratul sens al cuvantului, aspiratorul fara sac Haugsberg este investitia ideala pentru orice familie unde curatenia este cuvantul de ordine.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here