Aspirator fara sac Hausberg HB-2050 – pareri si review

Un aspirator modern fara sac ideal pentru orice locuinta apartine marcii Hausberg. Este vorba de aspiratorul cu o putere de 1200 de W, modelul HB-2050, cu o capacitate a vasului de colectare de 2 litri. Este un aspirator foarte bun, performant, cu un design extraordinar, care nu necesita un spatiu foarte mare de depozitare si nici intretinere foarte costisitoare.

Puncte forte aspirator fara sac Hausberg HB-2050

Unul din principalele avantaje ale aspiratorului fara sac Hausberg este faptul ca ofera un randament maxim si are un consum de energie mediu. Astfel, desi nu consuma multa energie, are o putere mare si trage mizeria si praful in cele mai bune conditii. Aerul si praful sunt aspirate cu o viteza mare prin curentul ciclonic in vasul de colectare. Astfel, praful se depune si aerul este filtrat si apoi evacuat. Aspiratorul este dedicat si persoanelor care sufera de alergii, celor care pun mare accent pe curatenie, persoanelor care nu se dau inapoi din a face curatenie la orice ora, fie ca au sau nu musafiri. Casa trebuie sa arate curata si sa miroasa frumos iar acest lucru este posibil gratie aspiratorului profesional.

Vine dotat cu o perie standard si o perie mica, tehnologie bazata pe sistemul Cyclone, o capacitate de colectare destul de mare, de 2 litri, astfel incat poate fi curatata toata casa inainte ca dispozitivul sa se umple. Face destul de mult zgomot, ajunge chiar la 84 de decibeli, dar are o putere de aspirare mare, de 1200 W. Se va dovedi cea mai buna investitie pentru casa sau birou acest aspirator calitativ, eficient, cu un design modern. Este un produs potrivit familiilor mari dar si persoanelor care locuiesc singure insa pun mare accent pe curatenie.

Aspiratorul costa destul de mult comparativ cu alte produse din gama lui, insa este si performant. Isi merita fiecare ban cheltuit fiind un produs destinat curateniei in locuinte, in unele firme mici, birouri, etc.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here