Aspirator fara sac Hausberg HB-2050 – pareri si review

Aspiratorul fara sac este de generatie mai noua si a aparut drept o solutie mai confortabila, mai economica si mai practica la aspiratorul cu sac. Aceste aparate aduna praful si mizeria intr-un vas din plastic si sunt la fel de eficiente si rapide in ceea ce priveste aspirarea ca un aspirator clasic insa prezinta o multime de alte avantaje.

Caracteristici si avantaje aspirator fara sac Hausberg HB-2050

Acest aspirator fara sac vine cu o putere de absorbtie de 200 W si cu o putere totala de 1200W si reprezinta alegerea ideala pentru persoanele preocupate de curatenia din locuinta dar si pentru persoanele mai intreprinzatoare. Un aspirator ideal trebuie sa intruneasca mai multe conditii: sa fie performant, sa nu consume mult, sa fie eficient, usor de manevrat, sa curete rapid si usor si sa fie usor de manevrat si de depozitat.

Modelul de fata este un aspirator performant, cu un motor puternic, cu o capacitate de colectare destul de generoasa, de 2 litri. Aspiratorul fara sac vine livrat cu o multime de accesorii precum: o perie mica, o perie mare, o perie pentru colturi, doua tuburi de plastic si un furtun flexibil. Cantareste doar 6 kilograme astfel incat sa poata fi usor de manevrat si de transportat. Culoarea gri este este principalul punct de atractie.

Acest aparat a fost in asa fel conceput incat sa ofere un randament sporit cu un consum de energie redus. Praful este aspirat cu o viteza sporita prin intermediul curentului ciclonic. Aerul este evacuat prin sistemul de filtrare. Aspiratoarele cu tehnologie ciclonica ne ajuta sa reducem costurile cu consumabilele. Aest aspirator fara sac vine cu un nivel de zgomot de 84dB. Variatorul de putere din dotare permite selectionarea nivelului ideal de aspirare in functie de tipul suprafetei curatate. Acest aspirator elimina in mod eficient praful si mizeria din casa si vine cu un raport calitate/pret excelent.

In concluzie, acest aspirator fara sac vine cu o putere de aspirare excelenta, cu un randament ridicat, un produs ideal pentru a fi folosit pe suprafetele medii spre mari datorita recipientului de colectare generos. Investitia ideala pentru o familie medie pentru care curatenia este un element important.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here