Aspirator fara sac Hausberg HB-2060 – pareri si review

Curatenia reprezinta, pentru fiecare persoana, o serie de activitati pe care trebuie sa le realizeze pentru a face locuinta sa straluceasca si sa poata trai intr-un mediu cat mai curat care sa le permita sa duca o viata sanatoasa. Cu siguranta, toata lumea si-ar dori sa petreaca cat mai putin timp facand curatenie si cat mai mult alaturi de familie si cei dragi. De asemenea, activitatile de curatenie necesita si foarte multa munca iar la un moment dat, prin repetarea lor, vor deveni plictisitoare. Din acest motiv, firma Hausberg a introdus pe piata un aspirator fara sac si cu o capacitate mare a vasului de colectare (3L).

Merita achizitionat un astfel de produs, Hausberg HB-2060?

Aspiratorul Hausberg este conceput sa ofere randament maximizat cu un consum de energie electrica mediu. Aerul si praful sunt aspirate cu o viteza mare in vasul de colectare printr-un curent ciclonic. Particulele de praf se depun, iar aerul este evacuat prin sistemul de filtrare. Acest aparat cu aspirare ciclonica ajuta la realizarea curateniei zilnice si la reducerea costurile cu consumabilele utilizate la fiecare astfel de proces. Acest echipament dispune de aspirare uscata, de o derulare automata a cablului si de un variator de putere. Curata foarte multe tipuri de suprafete si prezinta un tub telescopic realizat din metal.

Prezinta o performanta ridicata de curatare a petelor prezente pe covoarele din casa, chiar si cele din masina, care sunt mult mai murdare. Curata fara nicio dificultate si suprafete dure, emisiile de praf fiind aproape insesizabile. Are o greutate de 7 kg, iar clientii pot alege dintre culorile alb si mov pe cea pe care si-o doresc sa o aiba aspiratorul. Ca si accesorii , prezinta o perie standard si una mai mica.

Desi acest aparat electrocasnic este de nelipsit dintr-o locuinta, el are o putere de 1400 W si un nivel de zgomot uneori deranjant.

In concluzie, un asfel de aspirator merita achizitionat de orice persoana, deoarece, chiar daca produce un zgomot care deranjeaza auzul cuiva mai sensibil, prezinta o serie de avantaje care vin in ajutorul oricui il detine.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here