Aspirator fara sac Heinner HVC-V800PP – pareri si review

Confortul nu ar trebui sa ceara sacrificii materiale importante, de aceea iti prezentam un aspirator special, foarte comod de folosit care poate sa-ti ofere ceea ce cautai de foarte mult timp sau ceva la care nici macar nu sperai si anume posibilitatea de a curata podelele intr-un mod cat se poate de eficient, rapid si simplu, fara niciun efort din partea ta. Sunteti curiosi? Atunci nu o sa va mai tin mult in suspans si o sa va prezint special aspirator fara sac Heinner HVC-V800PP care ofera confort, eficienta, rapiditate si toate astea pentru un pret mai mic decat ai putea sa crezi.

Heinner este firma care ofera electrocasnice de top la preturi avantajoase. Inovatia si ingeniozitatea acestei firme reprezinta o semnatura simplu de evidentiat in toate produsele pe care le ofera, de aceea, te incurajam sa-ti doresti mereu, din ce in ce mai mult si sa te lasi cucerit de experienta ce poarta numele de Heinner si care poate sa reprezinta solutia tuturor activitatilor zilnice care pana acum cereau ceva mai mult efort. Avand in vedere toate aceste inlesniri puse la dispozitie de aceasta firma speciala, ce ai spune sa-ti achizitionezi un aspirator special care poarta semnatura Heinner?

Suntem in fata unui model fara sac, care foloseste aspirarea uscata si care se alimenteaza prin conexiunea la reteaua electrica, avand un cablu de 4.5 metri, ce ii ofera o raza de actiune de peste 8 metri. Motorul este unul puternic, de 1200 W iar capacitatea de colectare este de 2 litri, aceste caracteristi iti dovedesc faptul ca esti in fata unui aspirator foarte eficient, rapid si destul de confortabil, avand in vedere ca trebuie sa-l curati relativ rar. Filtrul HEPA este prezenta si asta garanteaza o igienizare a aerului, eliminand pana la 99% din particulele de praf, alergeni sau microorganisme patogene, care ar putea sa duca la alterarea starii de bine si mai presus de toate a sanatatii.

Acest aspriator propus de cei de la Heinner este si foarte simplu de folosit, devenind un electrocasnic foarte prietenos, care nu te supune la efort atunci cand este folost. Tubul telescopic si sistemul de miscare cu roti stabile, iti ofera posibilitatea de a te bucura de un proces de aspirare fara dureri de spate sau alte inconveniente. Foarte util este si accesoriul 2 in 1 pentru spatii inguste care te ajuta sa ajungi chiar si in acele locuri care parea greu de patruns.

Aspiratorul fara sac Heinner HVC-V800PP poate sa fie folosit atat pe podelele dure cat si pe surafetele cu o considenta ceva mai scazuta, cum sunt covoarele si mochetele. Astfel poti sa curati simplu si eficient intreaga locuinta, uitand de firele de par, particulele de praf sau orice tip de murdarie lichida sau solida. Pretul propus pentru acest model de aspirator care poate sa fie considerat de calitate superioara, este unul cat se poate de avantajos, asa ca tu ai toate motivele pentru a-l transforma in produsul pe care il vei achizitiona si in aliatul curateniei eficiente si rapide.

Vezi mai multe informatii despre acest produs!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here