Aspirator fara sac Philips PowerPro Active FC8647/91 – pareri si review

Aspirator fara sac Philips PowerPro Active FC8647/91 - pareri si review

Aspiratorul fara sac reprezinta alegerea multor persoane care doresc sa isi achizitioneze un aparat electrocasnic performant. Aspiratorul fara sac este mai rentabil si mai bun pentru mediu, iar caracteristicile sale ii sustin eficienta. Curatenia simpla si eficienta a locuintelor este sustinuta de firma Philips prin aspiratoare de cea mai buna calitate. Aceasta firma se dovedeste utila, practica si mereu atenta la cerintele actuale de aceea, produsele sale devin din ce in ce mai prezente in casele persoanelor pretentioase care nu fac compromisuri de niciun fel. Unul dintre aspiratoarele Philips foarte bune este cel fara sac Philips PowerPro Active FC8647/91.

Motivele care sustin achizitionarea aspiratorului fara sac Philips PowerPro Active FC8647/91

Aspiratorul fara sac Philips PowerPro ActiveFC8647/91 ofera calitate, inovatie si trainicie, catacteristici oglindite prin functiile sale si prin garantia generoasa de 5 ani. Din punct de vedere tehnic acest produs este unul care are o putere de aspirare superioara altor produse, de 1500 W si o capacitate de colectare de 1.7 litri. Filtrul HEPA, cel care garanteaza pentru eliminarea particulelor cu potential alergic si a microorganismelor patogene nu lipseste, dovedindu-se extrem de util in acele locuinte in care exista copii mici sau persoane alergice.

Capul de aspirare TriActive si tehnologia PowerCyclone 4 sunt cele care ganteaza pentru eficienta si rapiditatea procesului de aspirare. Compartimentul de praf este foarte usor de curatat si elimina riscul de murdarire sau imprastiere a mizeriei. Lungimea cablului de 6 metri, ofera o raza de operare de 9 metri, care implica o mobilitate cat mai variata.

Un minus subiectiv care poate sa fie observat de catre persoanele ceva mai pretentioase este zgomotul ceva mai mare produs in timpul functionarii care se ridica pana la valoarea de 79 dB, valoare care nu poate sa fie considerata foarte mare dar care ar putea sa fie imbunatatita, mai ales la un produs oferit de o firma cu pretentii asa cum este Philips.

Atunci cand vine vorba de curatarea locuintei niciun compromis nu ar trebui sa-si gaseasca explicatia. Achizitionarea unui aspirator de calitate reprezinta un prim pas spre confort si comoditate, caracteristici pe care ar trebui sa le simta orice persoana in acel loc pe care il considera acasa.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here