Aspirator fara sac Philips PowerPro Active FC9522/09 – pareri si review

Un aspirator bun si util trebuie sa fie usor de folosit si sa fie eficient, indiferent de suprafata pe care este folosit. Aspiratorul fara sac a venit ca un raspuns aspiratorului cu sac pentru a ne scuti de costuri suplimentare in ceea ce priveste achizitia de saci noi. Aspiratorul fara sac colecteaza praful si mizeria in interior, intr-un compartiment special creat in acest sens.

Caracteristici si avantaje aspirator fara sac Philips PowerPro Active FC9522/09

Acest aspirator este incadrat in clasa de eficienta energetica B, conceput sa atinga performanta maxima. Variatorul de putere permite selectionarea nivelului optim de aspirare in functie de tipul suprafetei aspirate – pardoseala, gresie, covor sau mocheta. Compartimentul de colectare a prafului si mizeriei a fost special conceput pentru a elimina praful cu usurinta. Are o forma unica, praful fiind colectat intr-o singura parte a recipientului fapt ce asigura alunecarea acestuia in mod uniform in cosul de gunoi. Aspiratorul este dotat cu un sistem de filtrare EPA 10 pentru un aer mai curat si mai sanatos. Filtrul EPA 10 si AirSeal capteaza pana si cele mai fine particule de praf inainte de evacuarea aerului pentru un mediu curat si sanatos, fara praf. Capacitatea sa de colectare este de 1.7 litri iar puterea este de 750W.

Acest aspirator este dotat cu tehnologia PowerCyclone 4 ceea ce inseamna ca separa praful de aer dintr-o singura miscare. Aceasta tehnologie ofera cele mai bune rezultate de curatare dintr-o singura miscare, in doi pasi: aerul intra cu rapiditate in Power Cyclone datorita fantei de admisie aer drept si neted dupa care orificiul curbat de trecere a aerului va accelera aerul in sus in cadrul compartimentului ciclonic pentru a separa aerul de praf.

Aspiratorul este dotat cu un cap de aspirare 3 in 1 TriActive+ ceea ce inseamna ca aplica numai putin de trei actiuni de curatare dintr-o singura miscare: covorul este curatat in mod eficient gratie placutelor duzei de aspirare special concepute pentru indepartarea prafului in profunzime, obiectele mai mari sunt aspirate cu mai mare usurinta datorita orificiului mare din fata iar praful si mizeria de pe langa mobila si pereti sunt adunate cu ajutorul celor doua perii laterale.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here