Aspirator fara sac Philips PowerPro Active FC9533/09, 1.7 l, 750 W – pareri si review

Cat de util poate fi un aspirator si oare se pot descurca oamenii si fara acest accesoriu in casa? Curatenia nu ar mai fi la fel si locuintele ar fi imbacsite de praf fara un aspirator performant, de inalta calitate, folosit saptamanal, sau cel putin de doua ori pe saptamana. Aspiratorul fara sac Philips Power Pro Active, cu Tub telescopic si o capacitate de 1.7 litri si o putere de 170 de W, este suficient pentru o familie cu standarde inalte de curatenie!Aspirator fara sac Philips PowerPro Active FC9533/09

Puncte forte aspirator fara sac Philips

Aspiratorul fara sac Philips este conceput pentru a atinge performanta maxima cu clasa de eficienta energetica A. Unii utilizatori nu folosesc aspiratorul doar o data pe saptamana sau inainte sa vina musafirii in vizita, ci chiar in fiecare zi, pentru ca au animale de companie care lasa par, copii mici care varsa diverse lucruri.

Gratie capului de aspirare TriActive, curatarea este la puterea a treia, dintr-o singura miscare! In primul rand, covoarele sunt curatate mult mai eficient comparativ cu alte modele de aspiratoare, deoarece placutele duzei de aspirare sunt create pentru a indeparta praful in profunzime. Apoi, acest echipament aspira chiar si obiecte mai mari, cum ar fi bomboane, cereale sau alte lucruri varsate sau scapate pe jos, pentru ca are un orificiu mare in fata. Insa aduna la fel de bine si praful si mizeria de pe mobila, pereti si perdele.

Mai mult, capul de aspirare Turbo Brush asigura indepartarea parului si scamelor, iar tehnologia Power Cyclone 4 are rolul de a maximiza performanta si fluxul de aer si de a separa murdaria din aer dintr-o miscare. Praful este aspirat de pe suprafetele dure in cele mai bune conditii si are si un compartiment usor de golit, fara a crea un nor mare de praf care se poate inhala sau depune la loc pe suprafete. Praful este colectat in recipient si aluneca in cosul de gunoi uniform.

Insa toate aceste avantaje vin cu un pret, unul destul de mare pentru posibilitatile si salariile oamenilor care nu au salarii mari, si, din pacate si cu mici dezavantaje, precum imposibilitatea controlului pe maner.

In concluzie, este un produs usor de folosit, silentios, cu o manevrabilitate perfecta, usor de curatat si perfect pentru ca utilizatorii sa isi aminteasca de placerea de a face curat in casa!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here