Aspirator fara sac Philips PowerPro Compact FC9330/09 – pareri si review

Aspirator fara sac Philips PowerPro Compact FC9330/09 - pareri si review

Pentru curatarea eficienta a oricarui imobil trebuie sa se aiba in vedere achizitionarea unui aspirator. Atunci cand se alege un aspirator, se ia in considerare bugetul si podea, precum si traficul din imobilul respectiv. Casele curate, igienizate corect si cat mai eficient detin si un aspirator special care sa permita un proces de curatare simplu si rapid care sa nu ridice niciun fel de placere. Daca pana mai ieri curatatul podelelor era o adevarata provocare care se lasa cu dureri de spate, acum cu ajutorul celor mai noi aspiratoare de la firme cu renume, aceasta activitate a devenit o reala placere.

Motivele care sustin achizitionarea aspiratorului fara sac Philips PowerPro Compact FC9330/09

Aspiratorul fara sac Philips PowerPro Compact FC9330/09 este un produs special, a carui calitate este reflectata in pret. Din punct de vedere tehnic, acest model este unul fara sac care foloseste aspirarea uscata, se alimenteaza la retea, detine o putere de aspirar de 650 W si o capacitate de colectare de 1.5 litri. Poate sa fie folosit pe multi-suprafete, astfel incat sa permite curatarea intregii locuinte.

Ceea ce este foarte util si merita sa fie subliniat este faptul ca detine un filtru special de evacuare anti-alergic ECARF care garanteaza nu doar eliminarea particulelor de praf ci si a alergenilor existenti pe orice tip de suprafata, fiind ideal pentru locuintele in care existe persoane ce sufera de alergii sau copii mici.

Lungimea cablului este de 6 metri, oferind o raza de operare de 9 metri. Accesoriul pentru spatii inguste este oferit in pachet, astfel incat nici cele mai greu de patruns locuri sa nu fie neglijate cu curatate in mod eficient.

Un mic dezavantaj care ar putea sa fie observat de persoanele care detin locuinte ceva mai spatioase este capacitatea relativ mica de colectare, ce va presupune efectuarea mai des a curatarii acelui compartiment in care se colecteaza particulele de mizerie.

Philips este una dintre acele firme care ofera calitate si inovatie prin toate produsele sale si nici de aceasta data nu se dezminte, multumind pe toti cei care aleg sa-si achizitioneze acest aspirator fara sac care este modern, prietenos prin aspect si foarte simplu de utilizat.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here