Aspirator fara sac Philips PowerPro Expert FC9722/09, 2 l – pareri si review

Un aspirator perfect trebuie sa fie performant, sa aiba o putere mare de absorbtie, dar si un consum redus de energie. In plus, trebuie sa indeplineasca si toate necesitatile membrilor familiei pentru a le oferi un plus de confort. Pentru cei care sunt in cautarea unui astfel de produs electrocasnic, Philips a lansat unele dintre cele mai apreciate modele. Acestea sunt calitative si fiabile respectand in acelasi timp normele europene in vigoare ceea ce ofera o garantie in plus.Aspirator fara sac Philips PowerPro Expert FC9722/09


Punctele forte ale aspiratorului fara sac Philips PowerPro Expert FC9722/09

Are o eficienta energetica crescuta datorita incadrarii in clasa energetica A ceea ce reprezinta un mare avantaj. Cu o putere de absorbtie de 650 W modelul de fata se comporta asemenea unui aspirator de 2000 W si reuseste sa curete intreaga locuinta intr-un timp record.

Tehnologia PowerCyclone 6 ofera unele dintre cele mai bune rezultate gratie orificiului de admise pe unde aerul patrunde. Ulterior acesta este directionat in compartimentul ciclonic prin circuitul curbat, iar in faza finala lamele de evacuare filtreaza particulele de praf si le retine in interior. In felul acesta, sanatatea utilizatorilor este protejata in orice moment. Somnul va fi unul linistit si odihnitor fara sa existe nicio urma de disconfort vizibil.

Aspiratorul este dotat cu o serie de accesorii care simplifica munca gospodinelor si care sunt mai mult decat utile, mai ales pentru curatarea spatiilor inguste. Acest tip de duze patrunde chiar si in spatiile greu accesibile acolo unde mizeria se aduna in exces. Mai mult decat atar este echipat inclusiv cu un cap de aspirare TriActive care aspira in profunzime covoarele, obiectele de mari dimensiuni, dar si urmele de praf de pe pereti.

Compartimentul de colectare are o capacitate de 2 l ceea ce ofera o autonomie sporita. In plus, recipientul este foarte usor de curatat datorita formei ergonomice. Praful se strange intr-o singura parte si aluneca foarte usor in cosul de gunoi fara sa ramana nicio urma de murdarie.

De asemenea, aspiratorul are un design compact, motiv pentru care este foarte usor de depozitat fara sa ocupe prea mult loc. Are si o greutate redusa fiind mult mai usor de transportat in fiecare camera in momentele necesare.

In cazul de fata, un dezavantaj il reprezinta pretul de achizitie care este mult prea mare pentru buzunarele romanilor de rand. Acestia prefera sa isi cumpere un produs slab calitativ, dar ieftin pentru ca salariile sunt unele dintre cele mai mici la nivel european.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here