Aspirator fara sac Philips PowerPro Ultimate FC9922/09, 2.2 l, 650W – pareri si review

Philips scoate pe piata modele de aspiratoare extraordinare. Chiar daca oamenii erau obisnuiti cu modelele de aspiratoare cu sac, acum la moda sunt cele fara sac, cu o capacitate mare, de 2.2 litri, cu un design placut, usor de manevrat, care nu provoaca dureri de spate. Aspiratorul fara sac Philips cu functia Nano Clean se va dovedi extrem de eficient in orice gospodarie si se pliaza pe toate cerintele si exigentele cumparatorilor.Aspirator fara sac Philips PowerPro Ultimate FC9922/09

Puncte forte aspirator fara sac Philips

Gratie includerii in clasa de eficienta energetica A, aspiratorul fara sac, Philips, atinge performante maxime cu un consum minim. Mai mult, are o constructie aerodinamica si un design placut care minimizeaza rezistenta la aer si asigura o curatare in profunzime. Iar cu ajutorul capului de aspirare TriActive, podeaua este perfect curatata si atat particulele mari cat si particulele fine de praf si de mizerie sunt curatate.

Aspiratorul fara sac, Philips
, are o perie Super Turbo care elimina parul de animale de pe carpeta, dispune de un accesoriu pentru curatarea locurilor greu accesibile si care se pliaza exact nevoilor utilizatorilor. Cel mai important aspect, chiar definitoriu al aspiratorului fara sac Philips este tehnologia Nano Clean, special creata si dezvoltata pentru a elimina posibilitatea formarii norilor de praf in aer la deschiderea compartimentului.

In plus, clasa de eficienta energetica asigura un consum mic si facturi de electricitate accesibile. Potrivit pentru o aspirare uscata, cu derulator automat cablu si un variator de putere foarte util, cu tub telescopic si performanta in curatarea covoarelor si suprafetelor dure, modelul de aspirator Philips se va dovedi o investitie buna si o alegere perfecta pentru intreaga familie.

Pretul este insa destul de ridicat, concurand cu o combina frigorifica de inalta clasa, insa caracteristicile acestui aspirator si eficienta dovedita in timp merita fiecare leu investit.

Acest aparat se schimba nu din cauza vreunei defectiuni, ci atunci cand utilizatorul se va plictisi sa il foloseasca, pentru ca aspiratorul Philips este foarte rezistent si silentios, are accesori practice i este comod in utilizare, este usor de golit si nu lasa mizerie in urma lui, ci curata mizeria. Aspiratorul Philips arata bine, aspira bine, are filtru intern lavabil si filtru extern ce trebuie schimbat o data la o anumita perioada de timp, retine praful si are toate caracteristicile pe care si le-ar putea dori un utilizator casnic.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here