Aspirator fara sac Rowenta Compact Power 3A RO3731, 1.5 l, 750 W – pareri si review

733325_SFE-rouge copie

Rowenta lanseaza unele dintre cele mai performante modele de aspiratoare care ofera rezultate exceptioanele. Eficienta energetica sporita, dar si calitatea produselor constituie unele dintre cele mai importante aspecte in momentul achizitionarii. Mai mult decat atat, toate normele europene in vigoare sunt respectate ceea ce ofera o garantie in plus asupra fiabilitatii si durabilitatii aparatelor.

In ultimii ani, gospodinele mizeaza pe aspiratoare fara sac pentru ca sunt mult mai usor de curatat. Se realizeaza chiar si o economie considerabila datorita faptului ca nu mai este nevoie de cumpararea periodica a unor saci.

Aspirator fara sac Rowenta Compact Power 3A RO3731
733325_SFE-rouge copie

Avantajele achizitionarii aspiratorului fara sac Rowenta Compact Power 3A RO3731

Are o putere mare de absorbtie reusind sa indeparteze cu succes praful si mizerie de pe orice suprafata. Se poate folosi pe covoare, tapiterie, mobila sau podea avand un efect garantat. In plus este dotat cu o serie de accesorii care simplifica munca gospodinelor dovedindu-se a fi mai mult decat utile. De exemplu, capul de aspirare de inalta performanta elimina inclusiv firele de par din covoare, acestea fiind cu adevarat inestetice. Mai sunt si duzele pentru spatii inguste care aspira mizeria din locurile greu accesibile asa cum sunt cele din spatele mobilierului sau de sub canapele.

Aspiratorul este dotat cu un sistem avansat mono-ciclonic de filtrare a aerului care este format din 2 filtre extrem de eficiente. Primul din spuma este situate in fata motorului, iar cel de-al doilea este asezat chiar inainte de orificiul de evacuare pentru o indepartate sigura a particulelor de praf.

Capacitatea de colectare este de 1.5 l ceea ce ofera o anumita autonomie. Recipientul este foarte usor de curat de praf, actiune care nu trebuie intreprinsa atat de des. In plus, are niste dimensiuni compacte care permit depozitarea in orice spatiu fara sa existe nicio problema. Si greutatea este foarte mica motiv pentru care aspiratorul este foarte usor de transportat dintr-o camera in alta.

Este dotat cu roti din cauciuc
care asigura o libertate in miscare. De asemenea, cablul are o lungime de aproape 9 metri asa ca exista o raza mai ampla de actiune in comparatie cu alte modele existente pe piata la ora actuala. Exista chiar si un derulator automat de cablu care simplifica procesul de stranger in momentul in care intreaga locuinta straluceste de curatenie.

Un dezavantaj il reprezinta nivelul zgomotului care atinge 79 dB si care poate deranja vecinii daca este folosit in afara orelor permise.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here