Aspirator fara sac Rowenta Compact Power 3A RO3786 – pareri si review

733325_SFE-rouge copie

Atunci cand cauti eficienta iti doresti ca aceasta sa fie completata si de mult confort si comoditate. De aceea, vrei electrocasnice care sa poata sa-ti raspunda la toate necesitatile. Pentru a te ajuta, iti oferim o sugestie care nu credem ca te poate lasa indiferent. Aspiratorul fara sac Rowenta Compact Power 3A RO3786 este un model care pe langa faptul ca este foarte eficient, este usor de folosit, prietenos prin aspect si are un pret cat se poate de avantajos. Ce zici, ti-am captat interesul?

Rowenta este firma care reuseste sa imbine intr-o maniera unica utilitatea cu eleganta, astfel produsele puse la dispozitie de ea nu sunt doar foarte practice cat si cat se poate de placute din punct de vedere estetic, reprezentand alegerea pe care o pot face cei mai pretentiosi dintre voi. De aceea, va propunem si noi un electrocasnic foarte simpatic prin aspect si util prin functiile sale si anume un aspirator semnat Rowenta care sa poata deveni alegerea tuturor celor care-si doresc ceea ce este mai bun pentru locuinta lor.
owenta este un model fara sac, ce functioneaza prin procesul de aspirare uscata si se alimenteaza prin conexiune la retea. Prezinta un fir cu o lungime de 6 metri ce ii ofera o raza de operare de 8.8 metri. De asemenea motorul este unul care prezinta o putere rezonabila de 750 W. Capaciatea de colectare este de 1.5 litri. Foarte folositor si ingenios, in acelasi timp, este faptul ca prezinta doua niveluri speciale de filtarare.

Un filtru de spuma care este plasat inaintea motorului si un altul astezat inaintea orificiului de evacuare a aerului, reusind sa elimine chiar si cele mai fine particule de praf, astfel incat podelele tale sa fie curate si-n acelasi timp corect igienizate, tu bucurandu-te de un aer cat mai curat si proaspat. In acelasi timp, Rowenta garanteaza pentru eficienta maxima pe orice tip de suprafata, astfel incat atat parchetul si gresia cat si covoarele si mochetele sa fie aspirate, curatate si igienizate corect si complet.

Pentru ca accentul nu cade doar pe eficienta ci si pe aspect, trebuie sa mentionam faptul ca suntem in fata unui aspirator foarte compact prin aspect, fiind simplu de manevrat de fiecare dintre noi. Accesoriul pentru spatii inguste, manerul ergonomic ideal pentru transport cat si suporul pentru depozitarea tuburilor mecanice sunt inlesniri care nu pot decat sa te bucure si sa te ajute sa transformi aspirarea podelelor intr-o activitate ceva mai placuta. Cantarind doar 4.5 kg, acest acest aspirator prezinta atat o stabilitate importanta cat si mobilitate crecuta.

Aspiratorul fara sac Rowenta Compact Power 3A RO3786 se vrea prezent in cat mai multe locuinte, de aceea s-a asigurat ca detine toate caracteristicile necesare pentru a fi placut si de tine. Astfel merita sa-i acorzi ceva mai multa atentie si chiar sa-l transformi in alegerea pe care o cautai pentru locuinta ta. Pretul avantajos reprezinta un motiv in plus, foarte important, care iti permite sa te bucuri de o alegere pe care nu o vei regreta din niciun punct de vedere.

Vezi mai multe informatii pe EMAG!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here