Aspirator fara sac Rowenta Silence Force Multi-Cyclonic RO8324, 2 l, 750 W – review

Pack PURIFICATEUR

Oameni isi doresc sa aiba parte de aparate electrocasnice silentioase care sa nu deranjeze si care sa ofere o stare sporita de confort. Aspiratoarele sunt pe primul plan, datorita faptului ca nivelul de zgomot poate atinge chiar si 80 dB. Rowenta a analizat nevoile gospodinelor si a lansat unele dintre cele mai silentioase produse care se bucura de o putere de absorbtie mare fiind mai mult decat eficiente. Investitia este in cazul de fata una sigura si profitabila asa ca merita realizata.

Aspirator fara sac Rowenta Silence Force Multi-Cyclonic RO8324
Pack PURIFICATEUR

Avantajele achizitionarii aspiratorului fara sac Rowenta Silence Force Multi-Cyclonic RO8324

Tehnologia Multi-Cyclonic inlatura mizeria din locuinta intr-un timp foarte scurte. Gratie celor 2 etape, praful este separat in particule fine care raman in interiorul ciclonului central astfel ca aerul ramane curat si proaspat. Mai mult decat atat, filtrul HEPA amplasat dupa motor, opreste chiar si cele mai fine urme de praf, totul pentru asigurarea unui confort sporit. Sanatatea utilizatorilor este cea mai importanta asa ca ei trebuie sa traiasca intr-un mediu curat si placut

Aspiratorul are o capacitate de colectare de 2 l ceea ce inseamna ca ofera gospodinelor o autonomie mult mai mare. Recipientul este foarte usor de golit si de curatat, fiind un mare avantaj in momentul achizitionarii.

In plus, are un consum redus de energie datorita incadrarii in clasa energetica A. Cu o putere de 750 W, modelul de fata este extrem de eficient si reuseste sa aspire orice urma de praf sau de murdarie. Poate fi folosit cu succes pe mai multe tipuri de suprafete, inclusiv pe podea, covoarea sau mobile fara nici cea mai mica problema.

Este dotat cu o serie de accesorii extrem de utile asa cum sunt periile pentru spatii inguste. Gospodinele pot curata inclusiv zonele din spatele mobilierului sau de sub canapele unde este foarte greu de ajuns si unde mizeria se depune in excess. De asemenea, peria Easy Brush integrata in maner se poate folosi cu succes pe zonele mici aspirand cu putere firmiturile sau firele de par.

Aspiratorul Rowenta are un maner ergonomic lung care asigura o raza mai larga de actiune. De asemenea, este foarte usor de manevrat datorita greutatii reduse. Are un corp compact ceea ce permite depozitarea in orice spatiu fara a ocupa un loc prea mare.

Pretul de achizitie este cel care reprezinta un adevarat dezavantaj datorita faptului ca nu este accesibil tuturor clientilor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here