Aspirator fara sac Samsung VC15F50VN3Y – pareri si review

Vrei un aspirator ceva mai special? Esti in cautarea unui model care sa te incante din toate punctele de vedere si care sa aiba un pret avantajos? Atunci avem noi o sugestie cat se poate de convenabila care nu poate decat sa te incante, raspunzand intr-o mare masura cerintelor pe care le-ai putea avea. Aspiratorul fara sac Samsung VC15F50VN3Y este un model special care garanteaza pentru calitatea functiilor sale, meritand astfel, atentia si increderea ta si care-ti este oferit la un pret care nu te va supune unui stres financiar.

In Samsung poti sa ai incredere maxima. Aceasta firma este cea care reuseste, prin produsele sale, sa creasca rata de confort de care ne bucuram zi de zi si sa usureze vizibil unele activitati care pana acum ar fi necesitat consum de energie si timp. Asa se face ca, produse Samsung se gasesc in majoritatea locuintelor care se doresc corect si complet utilate. Aceste produse variaza ca pret, astfel incat as existe modele de calitate pentru fiecare buzunar. Aspiratorul pe care urmeaza sa vi-l prezentam, face parte din categoria produselor care imbina calitatea cu pretul avantajos, pentru un rezultat ce nu poate sa fie ignorat.

Acest aspirator Samsung este un model special, fara sac, ce foloseste aspirarea uscata si care se alimenteaza prin conectarea la o sursa de curent electric. Firul de alimentare este unul suficient de lung pentru a permite o generoasa mobilitate. Motorul are o putere de 1500 W iar capacitatea de aspirare este de 2 litri. Filtrul de aspirare HEPA este prezent. Toate aceste caracteristici reusesc sa garanteze pentru calitate aspratorului Samsung, pentru eficienta, rapiditatea si usurinta procesului de aspirare si de igieniare a podelelor. Este demn de mentionat si faptul ca poate sa fie folosit atat pe suprafere dure cat si pe suprafete cu o consistenta ceva mai scazuta, cum sunt covoarele sau mochetele, rezultatul fiind cel pe care ti-l doresti.

Ingenioasa este functia Cyclone Force care propune separarea particulelor de praf si a diferitelor reziduuri, intr-un compartiment exterior, in timpul aspirarii, astfel incat filtrul sa ramana curat cat mai mult timp, pentru ca eficienta sa sa fie maxima. De asemenea, compatimentul de retinere a prafului si a celorlate particule de murdarie este foarte usor de golit, curatat si apoi de montant. Accesoriul pentru spatii inguste este prezent, permitandu-ti sa curati eficient si simplu intreaga locuinta, chiar si acele locuri care pana acum pareau foarte greu accesibile.

Simplitatea si comoditatea in utilizare este garantata si de catre tubul telescopic, sistemul de deplasare format din roti stabile si de greutatea care este una ce poate sa fie considerata mica, comparativ cu a altor modele.

Aspiratorul fara sac Samsung VC15F50VN3Y poate sa te surprinda, poate sa te incante prin tot ce reprezinte si poate sa reprezinte produsul de care aveai nevoie. De asemenea, este modelul care-ti ofera garantia calitatii si-n acelasi timp prezinta un pret cat se poate de avantajos. Ce spui, merita sa ignori o astfel de oferta, mai ales ca ea este semnata de catre cei de la Samsung?

Vezi mai multe informatii despre acest produs!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here