Aspirator fara sac Samsung VC15QSNMARD – pareri si review

Curatarea podelor reprezinta o problema? Asta inseamna ca nu folosesti acest aspirator fara sac Samsung VC15QSNMARD. Un astfel de model reuseste sa-ti indeplineasca majoritatea dorintelor pe care ai putea sa le emiti si transforma curatarea podelelor intr-o adevarata placere, lipsita de orice tip de disconfort. De asemenea, pretul aspiratorului propus de cei de la Samsung este unul cat se poate de avantajos, nereprezentand un obstacol in achizitionarea sa. Nu asa era ceea ce si tu cautai?

Nu multe firme reusesc sa ofere produse de o calitate ireprosabila la preturi cat se poate de avatajoase, asa cum fac cei de la Samsung. De aceea, produsele acestei firme sunt alese in intreaga lume, reusind sa-i cucereasca chiar si pe cei mai pretentiosi dintre noi. Un produs aparent simplu, conventional, caruia nu i-ai putea gasi ceva ingenios sau inteligent, este aspiratorul despre care urmeaza sa va oferim mai multe informatii. In schimb, putem sa va garantam ca acest produs semnat Samsung este unul de calitate superioara care prin functii de baza, te poate ajuta sa uiti de grija podelelor murdare sau prafuite.

Samsung iti propune un aspirator fara sac, ce foloseste aspirarea uscata si se alimenteaza prin conexiune la reteaua electrica. Firul are o lungime de 4 metri ce ii ofera o raza de actiune mai mare de 9 metri. Motorul este unul performant, avand o putere de 1500 W. Capacitatea de colectare este de 1.5 litri, ceea ce inseamna ca vei putea sa aspiri toata locuinta fara a fii nevoit sa curati rezervorul special care colecteaza mizeria de orice tip.

Acest aspirator poate sa fie folosit pe orice tip de suprafata eliminand orice tip de murdarie si de particule necorespunzatoare, ce nu ar trebui sa existe in locuinta ta. Aerul este unul improspatat, cu ajutorul filtrului special HEPA care garanteaza chiar si eliminarea alergenilor si a microorganismelor patogene. Eficienta procesului de aspirare este garantata si de catre tehnologia Sistem Cyclone care reuseste sa creeze un adevarat ciclon care atrage chiar si cele mai fine particule de praf si mentine permeabilitatea filtrului HEPA, astfel incat acesta sa fie mereu curat si sa ofere randamentul dorit.

Ca si accesoriu iti este oferita peria NB 300 care are capacitatea de a modifica fluxul de aer al duzei, punandu-va la dispozitie cea mai mare putere de aspirare, care poate sa faca fata oricarei provocari. Din punct de vedere al confortului, acest aspirator este tot ce ti-ai putea dori. Este foarte usor de folosit, fiind maleabil, avand o mobilitate impresionanta si o stabilitate crescuta. Durerile de spate provocate de procesul de aspirare nu vor mai putea sa apara si asta pentru ca nu vei fi nevoit sa-ti soliciti corpul din niciun punct de vedere.

Aspiratorul fara sac Samsung VC15QSNMARD poate sa fie considerat un produs ieftin, chiar foarte ieftin, al carui calitate nu poate sa fie pusa la indoiala, asa ca poate sa devina alegerea persoanelor care nu-si doresc functii deosebite, inovatie sau non-conformism ci doar simplitate, utilitate, comoditate si eficienta maxima. Alege in mod responsabil!

Vezi produsul pe EMAG!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here