Aspirator fara sac Samsung VC15QSNMARD

Aspiratorul fara sac Samsung VC15QSNMARD este cu siguranta cel mai bun aspirator pentru locuinta  dupa raportul calitate/pret. Samsung VC15QSNMARD are un motor cu o putere maxima de 1500 W, si o puterea de absorbtie de 320 W. Astfel spus , aspiratorul face fata extrem de bine, iar daca avem in vedere pretul mic cu care il puteti achizitiona ( 380 de lei ) si faptul ca nu va fi necesara cumpararea sacilor, cu sigurnata o sa reusiti sa aflati reteta unui aspirator foarte bun pentru orice tip de casa. Puterea de 1500 W a fost special creata pentru a avea o casa cat mai curata. A sosit momentul sa incercati o astfel de putere de aspirare sporita datorita sistemului special care a fost conceput (Cyclone Force System™) de la Samsung.  Acesta a fost gandit sa aiba un vartej de aer generat in compartimentul interior ce are ca rol sa forteze firele de par, reziduurile si aproape toate particulele fine de praf sa intre in compartimentul exterior, departe de filtru. In acest mod, se previne infundarea si se asigura o putere de aspirare de lunga durata, pentru o casa mai sclipitoare. Cu aspiratorul fara sac de la Samsung VC15QSNMARD o sa incepeti prin a va petrece timpul bucurandu-va de curatenia din casa, sau de a face cu totul si cu totul alte activitati, nu cumparand saci de praf.

Daca aveti animale de companie cu acesta scapati de murdarie, de parul acestora si de sacii de praf plini de microbi.

Aspiratoarele clasice prevazute cu saci de praf nu aduna praful la fel de bine ca si modelul fara sac de la Samsung VC15QSNMARD, iar sacii trebuie inlocuiti des cand nu sunt plini nici macar pe jumatate. Acest lucru nu este nici eficient, nici economic. Aspiratorul Samsung VC15QSNMARD vine insotit de un accesoriu care amplifica puterea de aspirare: peria NB 300 ce a fost conceputa de a modifica fluxul de aer al duzei, punandu-va la dispozitie cea mai mare putere de aspirare de pana acum. In plus, peria este fabricata din materiale speciale care previn lipirea prafului de placa de jos, pentru ca dumneavoastra sa nu mai pierdeti timpul curatand accesoriul. Bara de protectie moale va asigura ca mobilierul sa nu fie spart si zgariat.

Cu acest aspirator nu trebuie sa va mai faceti nici o grija pentru ca este  usor de utilizat, usor de golit.Dupa ce ati aspirat intreaga casa, ultimul lucru pe care il doriti este ca praful sa nu se imparstie in aer, pe mobila sau pe podea, iar pentru a evita acest lucru este suficient sa scoateti recipientul de praf, sa deschideti capacul prin rasucire si sa aruncati continutul direct la cosul de gunoi. Fara efort si fara murdarie. Veti fi ajutat si de cablul de alimentare mai lung (8m), cu ajutorul caruia puteti sa ajungeti in toate colturile casei, chiar si in cele mai mici ( dupa mobila, sub pat, etc.).

 Ca si caracteristici generale aspiratorul Samsung VC15QSNMARD detine:

– tipul de aspirare este uscata;

– alimentarea se realizeaza de la retea;

– tubul este telescopic format din material metalic;

– eficienta energetica este compusa din clasa F;

– performanta curatarii covoarelor face parte din clasa E;

– performanta curatarii suprafetelor dure face parte din clasa E;

– adancimea rezervorului este de 39 cm;

– greutatea totala a acestuia este de 6 kg;

– inaltimea este de 24,7 cm;

– latimea este de 27 cm;

Din punctul de vedere al filtrari si al aceesorilor  Samsung VC15QSNMARD are peria speciala si sistemul Cyclone.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here