Aspirator fara sac Samsung VCC44E0S3B – pareri si review

Multi dintre nou au impresia ca un produs pus la dispozitie de catre o firma cu renume international, o sa aiba un pret foarte mare, mult mai mare decat produsele firmelor necunoscute. Ei bine, acest lucru nu este nici pe departe real si asta pentru ca, firmele care se respecta, ofera produse destinate tuturor persoanelor, acoperind o plaja larga de preturi. Asa se face ca poti sa-ti achizitionezi acest aspirator fara sac Samsung VCC44E0S3B la un pret impresionant de mic, calitatea sa fiind una incotestabila.

Cu siguranta, Samsung face parte din acele firme care nu mai au nevoie de niciun fel de prezentare, produsele sale fiind unele cunoscute in intreaga lume, ca fiind de calitate superioara si cat mai inovatoare, in pas cu evolutia. Totusi, produsele Samsung sunt ideale pentru orice persoana, mulandu-se pe posibilitatile financiare ale majoritatii. Astfel, consideram ca, acest aspirator Samsung reprezinta un produs special, ce poate sa fie achizitionat simplu, la un pret accesibil pentru oricine.

Acest model este unul fara sac, ce propune un tip de aspirare uscata si se alimenteaza la retea, avand un fir de alimentare cu o lungime de 6 m, ceea ce ii ofera o raza de actiune de 9 m. Motorul este unul impresionant de puternic, de 1500 W. Sistemul de colectare este simplu de curatat si nu necesita folosirea de saci sau alte accesorii. Capacitatea de colectare este de 1.3 litri, fiind suficienta pentru a curata intreaga casa ce mai multe ori, fara sa eliberezi recipentul pentru praf.

Sistemul de filtrare HEPA este unul de cea mai buna calitate care nu garanteaza doar pentru eliminearea chiar si a celor mai fine particule de praf ci si pentru igienizarea eficienta a aerului. Rezultatul este unul care va fi pe placul tuturor persoanelor care prezinta deficiente respiratorii sau o hipersensibilitate crescuta, fiind alergici la anumite tipuri de particule. Pe langa acest beneficu important, Samsung garanteaza pentru eficienta procesului de aspirare, chiar si cele mai fine particule de praf, par si orice tip de mizerie solida sau lichida, de pe orice tip de suprafata ar putea sa fie podeaua ta.

Eficienta si comoditatea in folosire a acestui aspirator este garantata si de catre sistemul Twin Chamber, care imparte camera de praf in doua compatimente ce permit o aspirare mult mai eficienta, printr-un sistem ciclonic care se dovedeste rapid si conservator pentru pastrarea calitatii aspiratorului pentru cat mai mult timp.

Aspiratorul fara sac Samsung VCC44E0S3B este un model foarte prietenos prin aspect. Prezinta tub telescopic si un sistem de deplasare format din roti mai mari, care permite miscari simplu de executat si mai multa stabilitate. Desi cantareste 6 kg, acest model este foarte comod, simplu de manevrat si de depozitat, devenind solutia ideala, eficienta, simpla de folosit si mai ales ieftina pe care o cautai pentru a curata podelele locuintei tale. Nu-i asa, ca prin acest produs, Samsung mai merita un loc in casa ta, devenind, datorita varietatii oferite, firma din ce in ce mai prezenta in viata ta?

Vezi produsul pe EMAG!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here