Aspirator fara sac Samsung VCC44E0S3B

Astazi cu ajutorul specialistilor voi incerca sa va ajut sa gasiti cel mai bun aspirator de praf privind raportul calitate/pret. Inainte de toate insa, o sa incerc sa va prezint pe scurt anumite criterii dupa care trebuie sa va ghidati sa alegeti un aspirator, iar spre final, o sa va povestesc despre cel mai bun aspirator de la Samsung VCC44E0S3B ( aspirator fara sac).
Una din cele mai frecvente dileme pe care o au cumparatorii face referire la tipul de depozitare a deseurilor: daca aleg un aspirator cu sac sau fara sac.Fiecare dintre aceste tipuri de aspiratoare are plusurile si minusurile sale. Aspiratoarele cu sac au o capacitate de absorbtie mai mare fata de aspiratoarele fara sac. La aceste caracteristici se mai poate adauga curatarea mai rara si mai usoara a spatiului de depozitare a resturilor menajere, iar daca utilizati saci de unica folosinta, curatarea aspiratorului are loc fara sa fiti deloc expusi la particulele de praf.
Un alt vantaj al aspiratoarelor fara sac se refera la intretinera mai putin costisitoare si ofera vizibilitate asupra gradului de umplere a recipientului. Avand insa in vedere ca aspiratoarele cu sac au un pret mai mic,acestea vor fi in cele din urma si cele mai recomandate si promovate.
Urmatorul aspect care necesita o atentie speciala, este puterea aspiratorului, Samsung VCC44E0S3B avand o putere de 1500 W.
Un alt lucru de asemenea important este eficienta energetica a viitorului aspirator. Samsung VCC44E0S3B utilizeaza filtrarea special conceputa pentru persoanele sensibile la praf din gama HEPA care are rolul de a asigura cel mai curat aer evacuat atunci cand aspirati.
Sistemul format din filtrele HEPA opreste toate microparticulele, precum praful si alti alergeni, ca de exemplu polenul si mucegaiul. Tot aceste filtre asigura un mediu mult mai curat si mai sanatos. De fapt, calitatea aerului evacuat si capacitatea de emisie a filtrelor noastre HEPA au fost certificate de catre SLG. Referitor la design este este compact, si cu roti mari, fiind dotat cu VC44 pentru o miscare mai sigura si mai usoara.
Aspiratorul Samsung VCC44E0S3B este insotit cu cu un recipient de praf masiv, cu capacitate de 1.3 litri, ceea ce inseamna ca puteti sa pastrati praful si murdaria mai mult timp intre goliri, fara sa fiti nevoiti sa faceti mai multe deplasari pentru a golii recipientul. Punctul forte al acestuia se refera la cele doua compartimente de curatenie dubla.
Samsung VCC44E0S3B este dotat cu un sistemul unic Twin Chamber System™ ce imparte camera de praf in doua compartimente, ceea ce ofera o curatare mai buna si o putere cu durata prelungita.
Caracteristici tehnice:
– tipul de aspirare: uscata;
– se alimenteaza direct de la retea;
– prevazut cu multiple suprafete;
– tipul tubului este din gama telescopic metalic;
– din punct de vedere al eficientei energetice, acesta face parte din clasa F;
– dispune de performanta curatarii covoarelor, facand parte tot din clasa F;
– accesoriu pentru spatii inguste;
– lungimea cablului este de 6 m;
– puterea de aspiratie este de 310 W.
Aspecte negative:
– nu are baterie reincarcabila;
– nu are control pe maner;
– nu are variator de putere.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here