Aspirator fara sac Samsung VCC88E0H3R, 2 l, 1500 W, Filtru HEPA – pareri si review

Achizitionarea unor noi produse electrocasnice poate sa fie o treaba destul de dificila datorita faptului ca exista o multime de modele care reusesc sa indeplineasca necesitatile unei familii si care se gasesc la preturi accesibile oricarui buzunar.

Samsung
vine cu niste aspiratoare performante care au o putere mare de absorbtie si care respecta normele europene in vigoare ceea ce ofera o garantie in plus a calitatii si a fiabilitatii. In plus, consumul de energie este mult mai mic ceea ce reprezinta un adevarat avantaj.Aspirator fara sac Samsung VCC88E0H3R

Punctele forte ale aspiratorului fara sac Samsung VCC88E0H3R

Este dotat cu un motor superior care este proiectat pentru a oferi o eficienta maxima in ceea ce priveste curatarea suprafetelor. Cu o putere de 1500 W, modelul de fata indeplineste cu succes functiile reusind sa indeparteze orice urma de praf.

Dimensiunile compacte permit depozitarea cu usurinta in orice spatiu fara sa se ocupe prea mult loc. De asemenea, are o greutate medie asa ca poate fi manevrat cu usurinta de catre toti utilizatorii si poate fi chiar transportat dintr-o camera in alta.

Vine dotat cu o serie de accesorii extrem de utile care indeparteaza praful din toate zonele, chiar si din spatiile greu accesibile asa cum sunt cele din spatele mobilei sau de sub canapele. Peria puternica Silencio ofera o raza mai are de actiune si reuseste sa aspire covoarele dintr-o singura miscare, inlaturand chiar si firele de par.

Capacitatea de colectare de 2 l ofera un un grad ridicat de autonomie datorita faptului ca recipientul nu trebuie golit dupa fiecare utilizare. Se curata foarte simplu si rapid cu ajutorul unei lavete care inlatura murdaria stransa. De asemenea, filtrul HEPA este la fel de usor de curatat, rolul acestuia fiind acela de a elimina impuritatile si de a lasa in urma un mediu curat si placut.

Pe langa derulatorul automat de cablu are si un variator de putere care simplifica lucrurile si care ofera un oarecare confort gospodinelor. In plus, manerul ergonomic este foarte usor de utilizat si reuseste sa acopere o suprafata mai mare fara ca utilizatorii sa schimbe mai multe prize asa cum se intampla in cazul altor modele existente pe piata la ora actuala.

Din pacate, are un nivel ridicat de zgomot care deranjeaza si care cauzeaza un real disconfort. Vecinii s-au aratat vizibil afectati de galagia produsa in momentul in care un astfel de aparat este folosit.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here