Aspirator fara sac Zanussi ZAN1910EL – pareri si review

Zanussi lanseaza pe piata un aspirator fara sac cu o capacitate de colectare suficient de mare pentru o curatenie de birou sau de apartament, cu un tub telescopic metalic si o putere de 800 de W, care depaseste puterea multor produse de genul de pe piata din tara. Are filtru lavabil si este modern, elegant, robust si cu numeroase functii impresionante.

Caracteristici si avantaje aspirator fara sac Zanussi

Aspiratorul fara sac Zanussi se va dovedi o achizitie buna pentru casa. Face fata multor tipuri de provocari atat de pe podele cat si de pe suprafetele moi, avand o putere destul de mare, ce atinge 800 de W. Trage foarte bine murdaria si chiar si cele mai mici particule de praf. Are un filtru spuma lavabil si un filtru de evacuare lavabil. Face foarte mult zgomot, este unul din cle mai galagioase aspiratoare marca Zanussi, atingand pana la 83 de decibeli. De aceea nu este bine ca utilizatorii sa il foloseasca noaptea sau seara tarziu.

Aspiratorul, pe langa un design foarte modern si placut, ar si un derulator cablu ce poate fi pus in functiune rapid si simplu, printr-o simpla apasare. Dispune, de asemnea, de tuburi metalice telescopice, are un container de praf de 1.2 litri si o perie Dust Pro, o duza de spatii inguste, o duza de tapiterie si o perie Parkett.

Aspiratorul fara sac se alimenteaza la retea, cablul are o lungime de 4.5 metri, ideal pentru spatiile care nu sunt foarte mari, si isi merita fiecare ban cheltuit, insa investitia initiala nu este atat de mare. In plus, mai are un avantaj. Are un filtru de evacuare lavabil, ceea ce inseamna ca nu trebuie inlocuit de fiecare data, ci doar spalat cu apa calda, fara pic de detergent, uscat si apoi, dupa 24 de ore de uscare, folosit. Mai mult decat atat, utilizatorii trebuie sa aiba grija sa le ingrijeasca in mod corespunzator filtrele cu care vine aspiratorul echipat, pentru ca in caz contrar efectele sunt de-a dreptul dezastruoase.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here