Aspirator fara sac Zanussi ZAN2010EL – pareri si review

La moda acum sunt aspiratoarele fara sac, acestea sunt mult mai rezistente si mai usor de intretinut. Unul din aceste aspiratoare este modelul Zanussi, cu capacitatea de 1.2 litri si un tub telescopic metalic, cu o putere impresionanta, de 1500 W, filtru HEPA 10, un design foarta placut si usor de manevrat.

Puncte forte aspirator fara sac Zanussi

Despre un astfel de aspirator se poate spune ca este o achizitie demna de luat in calcul pentru utilizatorii casnici si nu numai. Aspiratorul fara sac aspira foarte bine praful si mizeria uscata, se alimenteaza la retea si se va dovedi un aliat de nadejde pentru o curatenie perfecta. Are un derulator automat al cablului, ceea ce inseamna ca este si usor de folosit si un tub telescopic metalic, marind confortul utilizatorilor. Este un aspirator care consuma cam multa electricitate, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica F insa acest lucru nu trebuie sa fie un impediment in acest sens, in fond, performanta curatarii suprafetelor dure este incadrata in calsa A.

Face si destul de mult zgomot, pana la 82 de decibeli, si se poate auzi pana la vecini cu siguranta mai ales daca este folosit la o ora mai tarzie. Insa este fiabil si rezistent, creat din cele mai bune materiale, cu un design special, de culoare albastra, elegant si usor de depozitat chiar si in spatii mai mici. Acest electrocasnic se va dovedi a fi o investitie foarte buna pentru casa, birou, apartament, pentru pensiuni mici, pentru spatii destul de mici, avand o raza de actiune de 7.2 metri. Are un filtru Hygene si un microfiltru de unica folosinta, ceea ce il propulseaza intr-o categorie speciala de electrocasnice. Are roti moi care nu zgarie si nu deterioreaza nici un fel de suprafete, are o greutate mica, ceea ce il face usor de transportat si de manevrat, de doar 4.5 kilograme. Cu alte cuvinte, poate fi folosit cu usurinta de catre oricine si isi indeplineste cu succes atributiile pentru care a fost creat!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here