Aspirator Heinner HVC-V700BK, 1200W, sac textil, 1.5l – pareri si review

Nu se compara nimic cu un aspirator cu sac. Nici macar cele mai moderne modele verticale, cu aspirare umeda, sau de mana. Aspiratorul cu sac este eficient, usor de utilizat si utilizatorii sunt obisnuiti cu acest sistem de foarte multi ani. Modelul de aspirator Heinner indeplineste exigentele oricarui utilizator, este perfect pentru casa, chiar si pentru o familie cu copii mici sau animale de companie, in care aspirarea este necesara de mai multe ori pe saptamana.Aspirator Heinner HVC-V700BK

Caracteristici si avantaje aspirator cu sac Heinner

Pe langa brandul de renume, acest aspirator mai are si alte avantaje demne de luat in considerare. Spre exemplu, puterea este de 1200 W, foarte mare si dispune si de un variator de putere, in functie de care se stabileste aspirarea pentru mai multe tipuri de produse. De asemenea, are un sac textil lavabil cu o capacitate de 1.5 litri, ceea ce inseamna ca poate fi refolosit. Are chiar si tija de plastic si un accesoriu pentru spatii inguste, pentru ca niciun coltisor al casei sa nu ramana neaspirat.

Puterea variabila confera utilizatorului siguranta ca a ales un produs foarte modern si fiabil, iar puterea de absorbtie este de 190 W, suficienta cat sa ridice mocheta sau covorul la aspirare. Cablul de alimentare se retrage automat si are o lungime de 4.5 metri, suficient pentru incaperi mici si medii. Nivelul de zgomot este putin mai ridicat, de 82 de decibeli, insa nu suficient de deranjant incat sa stie vecinii de cate ori utilizatorul aspira in decurs de o saptamana.

Un aspirator cu sac ideal, cu aspirare uscata si alimentare la retea, cu o performanta maxima in curatarea covoarelor, a suprafetelor dure si o eficienta energetica ridicata, este modelul Heiner. Produsul arata foarte bine, are un design placut si este usor de folosit, utizatorii nu se vor vaita de dureri de spate, se misca bine cu ajutorul rotilor si nu zgarie suprafetele.

Insa echipamentul de aspirare vine si cu unele dezavantaje: nivelul de zgomot prea mare, fragilitate la utilizare, un consum destul de ridicat si o eficienta energetica mica.

Per total, pentru pretul platit, produsul este foarte bun, fiabil, util si eficient. Acesta poate fi comandat atat pentru locuinta personala, cat si pentru pensiuni, cadou oferit prietenilor la cununie sau copiilor atunci cand se muta de acasa.

Un prieten de nadejde care aspira mizeria si elimina praful – aspiratorul Heinner!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here