Aspirator Hyundai fara sac HYCC 806 – pareri si review

Cele mai noi tehnologii folosite la momentul actual asigura utilizatorilor de aspiratoare o mai usoara mobilitate, iar modelele de aspiratoare fara sac sunt cele mai cautate. Printre acestea se afla si aspiratorul Hyundai fara sac cu tehnologie Cyclone, cu o putere de 1500 W si o capacitate de 2 litri, plus tija telescopica.

Puncte forte aspirator fara sac Hyundai HYCC 806

Aspiratorul fara sac foloseste cea mai noua tehnologie Cyclone pentru o curatare in profunzime, dispune de un regulator de putere si de o putere de 1200 W normal si 1500 W nominal. Ceea ce inseamna ca este un aspirator foarte bun, perfect pentru locuinta. Modelul Hyundai consuma insa destul de mult fiind incadrat in clasa de eficienta energetica D, ceea ce nu este tocmai un avantaj, in plus face un zgomot destul de mare in timpul utilizarii. Insa are accesorii incluse, printre care o perie standard, un accesoriu pentru spatii inguste, o tija metalica telescopica, un derulator automat de cablu de 5 metri si un variator de putere foarte bun.

Mai mult decat atat acest aspirator nu costa mult! Comparativ cu alte modele de aspirator fara sac de pe piata, acesta este intr-adevar ieftin si bun. Are un tub telescopic destul de mare, nu este un aspirator greu care sa fie ‘tarat’ cu greu prin casa, este frumos si are un design foarte modern si placut. Capacitatea de colectare este de 2 litri, suficienta pentru a curata toata casa.

Per total, exceptand zgomotul produs care este destul de ridicat si faptul ca are un consum mare la electricitate, acest aspirtaor este cea mai buna alegere a oamenilor care stiu sa investeasca inteligent in casa. Cu un aspirator modern se poate face o curatenie exemplara, se pot aspira mochete, covoare, parchet, chiar si mobila. Are o putere mare de aspirare, este mic si cochet si nu ocupa mult spatiu de depozitare si este o achizitie foarte buna in orice locuinta.

In concluzie, se merita ca oamenii sa investeasca cateva sute de lei si sa profite de un aspirator modern cum este modelul Hyundai pentru a face o curatenie exemplara cu un minim de effort.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here