Aspirator inox apa / praf 30 Ltr 1250w Silverline – pareri si review

Un model de aspirator din inox pentru apa si praf cu o putere de 1250 de W apartine firmei Silverline. Este un aspirator cu un design deosebit, cu aspect profesional, care va aspira mizeria si lichidele varsate in mod eficient si rapid. Cumparatorii se vor arata extrem de multumiti de aspiratorul de inox/apa/ praf foarte puternic, care are suflanta cu 58 LTR si un sec flux de aer si o putere de aspirare impresionanta.

Caracteristici si avantaje aspirator Silverline

In primul rand, aspiratorul Silverline este special conceput pentru persoanele care pun pret pe curatenia in locuinta sau in firma pe care o administreaza. Acest aspirator are o priza de putere de pana la 2000 de W pentru praf in modul de extractie automat cand scula de alimentare conectta la decolare, priza este actionata. In plus, are si un vas de 30 l rezistent la rugina. Este usor de utilizat si de intretinut, are un cablu de alimentare de 6 metri, include un furtun de 2.5 metri si unul telescopic din otel inoxidabil, un filtru de unica folosinta, maneci spuma, un sac de praf din materiale deosebite si un instrument care ajunge in spatii inguste.

Desi este destul de costisitor, acest aspirator Silverline isi merita banii cheltuiti. Este un aspirator cu sac cu aspirare umeda si conectare la retea, pentru mai multe suprafete, cu tub telescopic din inox, cu o greutate de 7 kilograme si jumatate, sacul se va schimba fiindca este din hartie. Lungimea cablului este destul de mare, de 6 metri, se alimenteaza la o tensiune de 220 V si are o capacitate de colectare de 30 de litri, suficienta pentru o cladire mare.

Utilizatorii se declara multumiti de acest aspirator profesional care ajuta pe oricine sa isi vada incaperile perfect curate si aspirate. Este un produs cu numeroase avantake si care face fata tuturor provocarilor de pe toate tipurile de suprafete. Se va dovedi cea mai buna investitie pentru ca nu consuma mult si este un produs modern si fiabil.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here