Aspirator Karcher T 7/1 Classic, 1000 W – pareri si review

Gospodinele isi doresc un aspirator puternic care sa indeparteze praful in profunzime si care sa lase suprafetele complet curate si stralucitoare. Acesta este motivul pentru care producatorii se grabesc sa lanseze produse care au o putere de aspirare de pana la 1000 W. In felul acesta, necesitatile tuturor clientilor sunt satisfacute, iar vanzarile aparatelor cresc exponential.

Punctele forte ale aspiratorului Karcher T 7/1 Classic

Este un aparat performant si eficient care se dovedeste a fi foarte usor de folosit de catre toti membrii familiei. In plus, are un design simplu si elegant care se incadreaza la perfectie in orice locuinta. Dispune de niste dimensiuni compacte care favorizeaza depozitarea in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc si fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice asa cum se intampla in cazul aparatelor voluminoase.

Se poate folosi cu succes pe toate tipurile de suprafete ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii. Gospodinele pot aspira atat covoarele, dar mai ales tapiteriile si mobilierul fara nici cea mai mica problema. Orice urma de mizerie este atent indepartata pentru ca totul sa straluceasca in jur.

Modelul de fata este unul dintre cele mai incapatoare avand o capacitate de colectare de pana la 7.5 l. Acest aspect ofera un grad ridicat de autonomie utilizatorilor care nu trebuie sa schimbe sacul dupa fiecare utilizare. In plus, raza de operare este una destul de ampla ceea ce permite aspirarea intregii incaperi dintr-o singura miscare.

Aspiratorul este unul destul de silentios asa incat poate fi folosit cu incredere la orice ora din zi sau din noapte fara sa ii deranjeze pe cei din jur. Mai mult decat atat, produsul vine dotat cu o serie de accesorii care simplifica munca in gospodarie si care le ofera femeilor un plus de confort. Duzele pentru spatii inguste, spre exemplu sunt ideale pentru eliminarea prafului din zonele greu accesibile acolo unde este mereu de ajuns.

Avand in vedere motorul de care dispune acest produs, raportul calitate-pret este unul cat se poate de avantajos fiind chiar accesibil oricarui buzunar. Cu toate acestea, incadrarea in clasa energetica D poate reprezenta un adevarat dezavantaj pentru clientii care isi doresc sa isi cumpere un produs econom care sa nu aiba un consum prea ridicat de energie electrica.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here