Aspirator MIELE C3 Comfort Boost EcoLine – pareri si review

Un aspirator potrivit poate face minuni pentru orice familie. Casa va arata in sfarsit mai curata, totul va mirosi a proaspat, murdaria si impuritatile dispar. Insa toate acestea au un cost, destul de mare s-ar putea spune. Este vorba de un aspirator potrivit pentru familiile in care curatenia este un factor principal pentru a spori gradul de confort al membrilor, pentru a preveni alergiile si bolile respiratorii. Aspiratorul Miele C3 Confort Boost EcoLine are un maner cu comenzi, are o putere de 800 de W, o greutate destul de mica, de putin peste 5 kilograme, ceea ce inseamna ca este foarte modern si usor de folosit si de transportat dintr-o camera in alta, usor de manevrat si de intretinut, fiindca are un sac textil GN.

Caracteristici si avantaje aspirator Miele C3 Comfort Boost EcoLine

Miele, acest „titan” in domeniul producerii de aspiratoare si aparate electrocasnice de cea mai buna calitate, lanseaza pe piata un aspirator perfect din toate punctele de vedere, un aspirator care se poate regla din punct de vedere electronic, in ceea ce priveste puterea de aspirare, un produs cu comenzi manuale usor de folosit. Are chiar si o functie Boost si un filtru Air Clean care retine particulele de praf, astfel ca este ideal si pentru persoanele alergice. Noua tehnologie folosita Dynamic Drive asigura silentiozitatea aspiratorului.

Este un aspirator cu un tub telescopic din hotel inoxidabil, cu o perie cu peri naturali pentru obiecte reliefate, cu un motor Ecoline care functoneaza perfect, un maner ergonomic cu regulator de aer si un sistem de stationare cu oprire automata. In plus, dispune de rularea automata a cablului si vine cu o garantie de 10 ani care se acorda persoanelor fizice. In ceea ce priveste intretinerea aspiratorului, sacii se arunca si se inlocuiesc, se pot gasi foarte usor in seturi de cate patru bucati si nici nu sunt foarte scumpi. Aspiratorul Miele are un pret mai ridicat decat alte produse asemanatoare, insa are si functii mai avansate si caracteristici impresionante.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here