Aspirator MIELE C3 Silence EcoLine – pareri si review

Producatorii de aparate electrocasnice au inceput sa tina tot mai mult cont de necesitatile potentialilor clienti asa ca lanseaza in permanenta produse imbunatatite care vine in ajutorul lor si care le ofera un plus de confort atat de necesar dupa o zi lunga si obositoare la birou. In cazul aspiratoarelor, un criteriu extrem de important il reprezinta nivelul de zgomot motiv pentru care tot mai multe aparate sunt din ce in ce mai silentioase astfel incat pot fi folosite fara probleme la orice ora din zi sau din noapte.

Punctele forte ale aspiratorului MIELE C3 Silence EcoLine

Are un design simplu, dar modern care ofera un plus de eleganta locuintei. Mai mult decat atat are si niste dimensiuni reduse ceea ce inseamna ca poate fi depozitat cu usurinta in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc. Dispune de 3 roti cu pivotare lina la 360 grade astfel incat aspiratorul este foarte usor de manevrat de catre toti utilizatorii.

Se poate folosi cu incredere pe toate tipurile de suprafete reusind sa indeparteze cu succes orice urma de murdarie din incapere. In plus are o eficienta energetica ridicata care se traduce printr-un consum redus de energie electrica. Incadrarea in clasa energetica A mentin facturile constante indiferent de perioada de utilizare a aspiratorului astfel incat gospodinele reusesc sa economiseasca pana la 30% mai multa energie in comparatie cu modelele existente pe piata la ora actuala.

Aerul din locuinta este mereu proaspat si curat multumita filtrului HEPA care elimina in proportie de 99% bacteriile si alergenii. Copiii se pot juca linistiti in casa si pot avea parte de un somn odihnitor fara sa existe riscul dezvoltarii alergiilor. In plus, toate zonele greu accesibile sunt mult mai usor de aspirat cu ajutorul duzelor speciale care indeparteaza praful din orice spatiu fara prea mare efort.

Cu o capacitate de colectare de 4.5 l, modelul de fata ofera gospodinelor un grad ridicat de autonomie pentru ca sacul nu trebuie schimbat dupa fiecare utilizare. De asemenea, raza de operare este una destul de ampla ceea ce inseamna ca suprafetele pot fi curatate dintr-o singura miscare.

Din pacate, pretul de achizitie este unul mult prea ridicat pentru bugetul multor familii de romani care lucreaza pe salariul minim pe economie si care nu isi permit sa faca o astfel de investitie.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here