Aspirator MIELE C3 Total Care Power Line – pareri si review

Un aspirator bun poate transforma o activitate obositoare intr-o activitate deosebit de placuta. Aspiratorul cu sac este cel mai popular tip de aspirator din locuintele romanilor. Acest tip de aspirator necesita un sac de panza reutilizabil sau un sac de unica folosinta. Cand sacul se umple cu mizerie acesta se arunca sau se inlocuieste cu unul nou.

Caracteristici si avantaje aspirator MIELE C3 Total Care Power Line

Acest aspirator este unul performant, ideal pentru persoanele care detin un animal de companie deoarece este livrat cu o perie turbo. Incadrat in clasa de eficienta energetica D, acest aspirator prezinta un consum annual mediu de 43,9 kWh. Aspiratorul ofera o performanta sporita in ceea ce priveste aspirarea mochetei sau suprafetelor mai dure. Este livrat cu doua perii: o perie cu dubla pozitie SBD 650-3 pentru aspirarea tuturor tipurilor de sol –soluri dure, parchet, gresie, covor sau mocheta si o perie turbo care permite indepartarea parului de animale de pe covor sau mocheta. Cu o calitate a filtrarii de nivel B acest aspirator este livrat cu un filtru Air Clean care retine microparticulele rezultand un aer mai sanatos. In plus, absoarbe mirosul degajat de praf. Acest aspirator ofera 11 nivele de filtrare.

Raza sa de actiune este de 11 metri ceea ce permite aspirarea unor suprafete mai mari fara ca aparatul sa fie decuplat de la priza electrica. Utilizatorul poate profita de cele doua pozitii de parcare in cazul in care este nevoit sa intrerupa procesul de aspirare dar si pentru o depozitare mai facila a aparatului. Aspiratorul este dotat cu un tub telescopic care permite reglarea inaltimii tubului in functie inaltimea utilizatorului ceea ce inseamna ca nu va mai fi nevoit sa se aplece.

Este livrat cu trei accesorii si anume: duza pentru spatii inguste ceea ce inseamna ca poate aspira eficient praful si in spatiile mai greu accesibile, o duza pentru spatii inguste extra lunga si o duza pentru tapiterii ceea ce inseamna ca se poate curata si canapeaua cu ajutorul sau.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here