Aspirator Miele Complete C3 Comfort Edition PowerLine – pareri si review

O data la o anumita perioada de timp trebuie schimbat aspiratorul. Fie cel vechi s-a defectat sau pur si simplu trebuie inlocuit cu un model mai nou, aspiratorul este un produs electrocasnic a carei achizitie nu trebuie amanata in niciun fel. Modelul de aspirator Miele Complete C3 comfort edition Power Line cu o putere de 1600 W si maner ergonomic, plus sac textil este ideal pentru locuintele unde curatenia este un obicei sanatos si are loc o data la cateva zile, zilnic sau saptamanal!Aspirator Miele Complete C3 Comfort Edition PowerLine

Caracteristici si avantaje aspirator Miele

Aspiratorul Miele are o putere de aspirare foarte mare, dar si comenzi de picior pentru ca utilizatorul sa vada aceasta experienta ca pe una extrem de comoda si de atenta. In plus, functioneaza cu saci GN din material textil, care au noua straturi, se inlocuiesc si se arunca, sunt usor de gasit si de achizitionat.

Mai mult, puterea de aspirare este maxima, de 1600 de W, are aplicatii adaptabile, inclusiv o duza universala pentru pardoseala si sistemul de comenzi pentru picior ajuta utilizatorii sa nu se mai aplece si sa nu mai sufre de dureri de spate. Inaltimea de lucru reglabila este un alt avantaj al acestui model de aspirator Miele, iar tubul de otel inoxidabil face ca aceasta datorie familiala sa nu mai para o corvoada.

Pentru mai multa lejeritate in folosire, acest produs este dotat cu comenzi electronice cu butoane de tip + si –, iar consumul energetic anual nu depaseste 56 kwh, gratie clasei de eficienta energetica in care este incadrat acest model de aspirator.

Are o duza pentru tapiterie dar si pentru spatii inguste, care asigura o curatare optima indiferent de conditii si o perie pentru pardoseli dure, pentru parchet si gresie. Utilizatorul este imediat anuntat cand sacul de praf trebuie inlocuit si filtrul de evacuare air clean + este foarte eficient si modern.

Are o capacitate mare de colectare de 4.5 litri si o raza de operare de 11 metri, este bine lucrat, curata in profunzime, este realizat din materiale de cea mai buna calitate si merita tot efortul financiar. Apropo de acest efort financiar, acesta este destul de mare, pentru ca aspiratorul Miele costa destul de mult insa este si usor de folosit si are o durata de viata foarte lunga!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here