Aspirator Miele Complete C3 XXL PowerLine – pareri si review

Din cand in cand trebuie sa schimbam aspiratorul, fie din cauza ca s-a defectat fie iti doresti pur si simplu sa il schimbi cu unul mai nou si mai performant. Oricare ar fi situatia in care te afli, aspiratorul este un aparat al carei achizitie nu trebuie facuta la voia intamplarii.

Caracteristici si avantaje aspirator Miele Complete C3 XXL PowerLine

Acest aspirator vine cu o putere de 1600W, cu un sac textil si cu un maner ergonomic, ideal fiind pentru persoanele pentru care curatenia reprezinta un obicei sanatos. Acest aspirator dispune de o putere de aspirare foarte mare. Pentru ca procesul de curatenie a locuintei sa fie o experienta comoda pentru utilizator, aspiratorul este dotat cu comenzi de picior. Acest aspirator poate functiona si cu saci GN conceputi dintr-un material textil, cu 9 straturi care se inlocuiesc la nevoie si se arunca fiind usor de gasit oriunde si de achizitionat.

Puterea acestui aspirator este de 1600W si este prevazut cu o duza universala pentru curatarea pardoselii si un sistem de comenzi pentru picior care evita ca utilizatorul sa se aplece in timpul aspirarii. Inaltimea de lucru reglabila este un alt avantaj al acestui aspirator iar tubul din otel inoxidabil face ca experienta de curatare a locuintei sa nu mai fie o corvoada. Aspiratorul este dotat cu comenzi electronice pentru un confort sporit in timpul utilizarii. Consumul energetic anual este de aproximativ 56kwh. Dispune de o duza special conceputa pentru tapiterie si pentru curatenia in locurile mai greu accesibile. Peria pentru pardoseli dure, parchet si gresie asigira o curatare optima, indiferent de conditii.

In momentul in care sacul de praf s-a umplut si necesita inlocuire utilizatorul va fi imediat anuntat. Filtrul de evacuare Air Clean + este modern si eficient fiind capabil sa retina cele mai fine particule de praf rezultand un aer mai sanatos, purificat in locuinta. Capacitatea de colectare este mare, de 4,5 litri. Raza de actiune este mare, de 11 metri. Aspiratorul este conceput din materiale de cea mai buna calitate, este o investitie de lunga durata care merita. Aspiratorul acesta nu este foarte ieftin, are un pret destul de ridicat insa merita efortul financiar.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here