Aspirator multifunctional Fakir 2 in 1 vertical si de mana HSA 252 – pareri si review

Una din cele mai bune investitii care se pot face in casa este un aspirator. Dintre toate electrocasnicele acesta, impreuna cu frigiderul, masina de spalat rufe, aragazul si cateva alte dispozitive efectiv nu trebuie sa lipseasca din casa niciunei familii care vrea sa traiasca mai confortabil si mai bine. Este vorba de un aspirator multifunctional Fakir 2 in 1 care este prezentat in momentul de fata, un aspirator cu baterie, care are o autonomie de 55 de minute, are doua trepte de putere si dispune de tehnologia Cyclone.

Caracteristici si avantaje aspirator multifunctional Fakir 2 in 1 vertical si de mana

In primul rand, acest aspirator multifunctional, dupa cum se poate observa si din fotografie, are un design inedit. Este clar ca poate fi folosit cu o singura mana, ca este robust si totodata rafinat, este un aparat care isi merita toti banii, si pretul lui nu este unul foarte accesibil pentru o familie de rand. Insa caracteristicile pe care le are sunt suficiente pentru ca oamenii sa se decida daca este momentul sa scoata bani de la pusculita sau sa se imprumute la prieteni pentru a face o astfel de investitie.

Aspiratorul multifunctional Fakir 2 in 1 are un acumulator ce poate fi incarcat si poate functiona aproape o ora in cele mai bune conditii, poate aspira murdaria uscata, nu si pe cea umeda, si are o putere mare de aspirare fara scaderi de performanta chiar daca este plina cutia de praf. Iar aspiratorul este comod de detasat printr-o simpla apasare de buton, are un filtru lavabil si o perie electrica detasabila, un rezervor cu o capacitate de pana la 0.5 litri, un suport de accesoriu si se poate depozita foarte simplu, facand chiar economie de spatiu. Dispune de o duza combi pentrumobila si spatii inguste, bateria se incarca in maxim patru sau cinci ore, insa face destul de mult zgomot, pan ala 80 de decibeli, ceea ce inseamna ca nu este tocmai cel mai silentios aparat.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here