Aspirator multifunctional Fakir cu acumulatori NiMH 7,2V, umed/uscat (crem) – review

Fakir este una dintre cele mai renumite firme germane la nivel international care a obtinut inclusiv distinctia The Brand of the Century 2016 ceea ce ii aduce un plus de siguranta si garantie. Toate produsele comercializate sunt performante si fiabile fiind considerate unele dintre cele mai bune datorita consumului scazut de energie, dar si datorita materialelor rezistente.

Aspiratoarele sunt unele dintre cele mai indispensabile obiecte de uz casnic. Acestea trebuie sa aiba o putere de absorbtie mare pentru a face fata cu brio provocarile si pentru a simplifica munca gospodinelor de cate ori este nevoie de curatarea locuintei.Aspirator multifunctional Fakir

Avantajele achizitionarii aspiratorului multifunctional Fakir cu acumulatori NiMH 7,2V

Modelul de fata este un aparat inovator care respecta normele europene in vigoare si care dispune de un design aparte. Datorita dimensiunilor compacte este un produs care se poate depozita cu usurinta in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc.

Este un aspirator puternic dotat cu acumulatori are ofera o aspirare rapida si eficienta ori de cate ori este folosit. In plus are o autonimie de 15 minute ceea ce ofera un grad ridicat de manevrabilitate ceea ce permite curatarea intregii locuinte sau curatarea tapiteriei masinii.

Se poate folosi atat pentru aspirare uscata, cat si pentru aspirare umeda in functie de preferintele utilizatorului. Spatiul de colectare trebuie curatat dupa fiecare utilizare avand 0.4 l pentru acumularea prafului si 0.25 l pentru lichide. Recipientul este foarte usor de scos ceea ce reprezinta un mare avantaj.

Este un produs foarte usor, extrem de practic, dar si silentios in acelasi timp. In plus, vine impreuna cu o serie de accesorii care inlatura praful si mizeria chiar si din locurile greu accesibile asa cum sunt spatiile de sub canapea sau din spatele mobilierului. De asemenea este prevazut inclusiv cu o perie pentru tastatura si mobilier care elimina orice scama si orice urma de murdarie acumulata de-a lungul timpului.

Are un indicator LED care semnalizeaza incarcarea in momentul in care aspiratorul este pus in suport si care anunta atunci cand bateria este aproape descarcata, utilizatorii fiind pusi la curent asupra gradului de autonomie.

Pretul de achizitie este cel care poate reprezenta un anumit dezavantaj
datorita faptului ca nu este accesibil tuturor buzunarelor romanilor. Salariile sunt cele mai mici avand in vedere media europeana, iar acest lucru se vede la calitatea produselor achizitionate.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here