Aspirator multifunctional Fakir LHN-18 – pareri si review

Curatenia de zi cu zi a locuintei poate deveni chiar amuzanta in cazul in care folosesti produsele potrivite. Folosind un aspirator multifunctional, curatenia locuintei pe care multi o considera o corvoada se poate transforma intr-o veritabila placere daca folosim un aspirator multifunctional gratie unor accesorii moderne.

Caracteristici si avantaje aspirator multifunctional Fakir LHN-18

Acest aspirator multifunctional este puternic si are baterii reincarcabile extrem de performante lithium ion de 18 volti precum si doua nivele de putere. Este perfect pentru aspirarea eficienta a parului de animale, a tastaturii dar si a pamantului care iese din ghivecele de pe terasa.

Este rapid si eficient oferind o functionare continua de 25 de minute. Este dotat cu acumulatori Li-Ion pollution free ceea ce inseamna ca au o durata de viata prelungita fara efect de memorie, timpii de operare sunt constanti iar procesele de incarcare sunt deosebit de rapide.

Chiar daca are o greutate de doar 1.1 kilograme, acest aspirator multifunctional este compact si puternic, este silentios si ofera o putere mare de aspirare. Este ideal pentru mentinerea curateniei in locuinta, curata in mod eficient pana si cele mai inguste zone sau cele mai greu de accesat. Dispune de o curatare fara cablu ceea ce inseamna ca este foarte usor de curatat dupa utilizare. Este igienic, rezervorul sau de praf are o capacitate de stocare de pana la 0,4 litri. Se poate goli rapid si este igienic datorita mecansimului sau special de extragere a duzei de praf. Rezervorul se poate indeparta cu usurinta pentru scoaterea sacului de praf lavabil.

Aspiratorul multifunctional vine cu o serie de accesorii precum duza speciala pentru spatiile inguste, peria special conceputa pentru tastatura computerului si mobilier. Sistemul de depozitare-pe perete. Poti face economie de spatiu datorita suportului pentru incarcare ce poate fi fixat pe perete.

Odata aspiratorul multifunctional incarcat, cablul electric se poate inlatura pentru a se evita consumul de electricitate in stand-by. Filtrul/sac permanent se poate spala sau curata dupa fiecare utilizare, are doua trepte de putere, un design elegant si o constructie de calitate. Pretul este putin mai ridicat insa merita toti banii.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here