Aspirator multifunctional Fakir Starky 2 in 1 – pareri si review

Traim intr-o realitate care se doreste din ce in ce mai inovatoare. Astfel, pentru a face mai usor fata realitatii si pentru a elimina stresul si epuizarea provocata de anumite activitati casnice importante, achizitionarea celor mai noi si de calitate dispozitive electrice si electrocasnice este esentiala. Un aspirator special, multifunctional, original si foarte util este cel oferit de catre firma Fakir Hausgerate, un brand german recunoscut la nivel mondial pentru inovatia produselor sale. Acest model este oferit la un pret foarte avantajos, meritand atentia tuturor celor care-si doresc achizitionarea unui aliat in procesul de curatenie.

Avantajele aspiratorului multifunctional Fakir Starky 2 in 1 vertical si de mana

Produsele multifunctionale tind sa atraga din ce in ce mai multa atentie asupra lor, mai ales datorita inovatiei de care dau dovada si care incanta orice utilizator. Asa se intampla si in cazul acestui aspirator care este unul multifunctional ce reusese sa curete eficient nu doar podelele ci si alte suprafete, transformand locuinta intr-un loc care exprima si respire prospetime, curatenie si frumusete.

Acest model este unul fara sac, initial vertical dar care poate sa se transforme intr-o singura miscare intr-un util aspirator de mana. Utilizeaza aspirarea uscata, se alimenteaza la retea, prezinta o putere de 700 W si o capacitate de colectare de 1 litri. Firul de alimentare are o lungime de 6 metri, ce ii ofera o raza de actiune de 6.5 metri.

Sistemul de filtare este unul special care foloseste un eficient filtru EPA, ce permite eliminarea atat a prafului cat si a acelor particule cu potential alergic. De asemenea, trebuie mentionat faptul ca acest aspirator dispune si de variator de putere si de control simplu la nivelul manerului.

Un minus ce poate sa fie considerat subiectiv de cei mai multi dar si deranjant de unii este reprezentata de zgomotul produs in timpul utilizarii, ce atinge nivelul de 84 dB, valoare ce nu permite acele sesiuni nocturne de curatentie, atunci cand ceilalti membrii ai familiei dorm.

Cand inovatie devine modul de exprimare preganant al unui produs necesar in orice locuinta, care este oferit si la un pret cat se poate de avantajos, merita sa fie luata in seama, si considerata una dintre cele mai bune optiuni.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here