Aspirator multifunctional Karcher WD 4 Premium – pareri si review

Multe gospodine au nevoie de un aspirator performant care sa indeparteze in mod eficient praful si murdaria nu doar din locuinta, ci si din garaj sau din spatiul de la intrare acolo unde mizeria se depune in exces si unde femeile sunt nevoite sa piarda ore in sir pentru ca totul sa straluceasca in jur. Acum totul este mult mai simplu si mult mai usor cu noul model Karcher care simplifica munca utilizatorilor si care le ofera cele mai bune rezultate intr-un timp mult mai scurt.

Avantajul achizitionarii aspiratorului multifunctional Karcher WD 4 Premium

Este un produs care se poate folosi fara nici cea mai mica problema pentru toate tipurile de suprafete, de la pardoseala si mobilier pana la canapele sau covoare. Poate fi manevrat cu usurinta de catre toti membrii familiei ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii. Cu un design simplu si elegant, modelul de fata se incadreaza in orice locuinta fara sa ocupe prea mult loc si fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice. Dimensiunile relativ reduse permit transportarea cu lejeritate a aspiratorului dintr-o camera in alta fara prea mare efort.

Produsul vine impreuna cu accesoriile pentru spatii inguste ceea ce le ofera gospodinelor un plus de confort. Zonele stramte sunt mult mai usor de aspirat gratie duzelor speciale care vin in ajutorul utilizatorilor. De exemplu, locul din spatele sifonierului este foarte greu de curatat in mod normal.

Un punct in plus il reprezinta posibilitatea de folosire a aspiratorului atat pentru aspirare umeda, cat si pentru aspirare uscata. Aparatul reuseste sa adune orice urma de lichid de pe jos, dar si sa indeparteze petele dificile de pe tapiterie.

Are o capacitate de colectare de pana la 20 l ceea ce inseamna ca utilizatorii au parte de un grad ridicat de autonomie pentru ca nu trebuie sa schimbe sacul dupa fiecare utilizare asa cum se intampla in cazul modelelor existente pe piata la ora actuala. Mai mult decat atat are si o raza de operare destul de ampla gratie cablului de alimentare care masoara pana la 5 metri si care permite gospodinelor sa aspire intreaga incapere dintr-o singura miscare.

Are o putere foarte mare de aspirare fiind un produs puternic si eficient. La polul opus insa se afla consumul mult mai ridicat de energie electrica, acesta putand fi considerat un mare dezavantaj pentru potentialii clienti care isi doresc sa economiseasca o parte din banii platiti pentru facturi.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here