Aspirator pentru ferestre Dirt Devil Aqua Clean – pareri si review

Cu totii stim cat este de neplacut sa spalam geamurile minute intregi iar la final sa constatam ca nu le-am spalat suficient de bine, au mai ramas unele pete si stropi. De aceea, nevoia unui aspirator pentru ferestre este justificata, un astfel de aparat vine cu o multime de avantaje si anume: geamurile vor fi curatate complet fara sa lase dungi, apa este aspirata, este usor de folosit si spala in mod eficient atat geamurile casei cat si geamurile masinii.

Caracteristici si avantaje aspirator pentru ferestre Dirt Devil Aqua Clean

Acest aspirator pentru ferestre a fost conceput pentru curatarea perfecta a geamurilor. Gata cu corvoada spalarii geamurilor, acest aspirator curata geamurile intr-o singura miscare. Gratie puterii sale de 3.6 Volti, aspiratorul pentru ferestre livreaza cantitatea de aburi necesara pentru a elimina in mod eficient orice urma de murdarie de pe ferestre, oglinzi sau mese de sticla. Cu o autonomie de 30 de minute, permite curatarea tuturor geamurilor din casa, mai rapid si mai eficient decat orice alta metoda conventionala de curat geamurile.

Acest aspirator pentru ferestre ofera o curatare in trei etape: pulverizare, stergere si aspirare. Tehnologia AQUAclean Window Vac este cea care indeparteaza praful si murdaria in totalitate, aburul rezultat in urma incalzirii apei curata in mod eficient mizeria eliminand bacteriile intr-un procent de 99,9%. Gratie capului pivotant si a capului ergonomic, acest aparat strange complet murdaria dupa geamuri, fara a mai lasa urme! Recipientul de apa se poate incarca fara probleme in timpul utilizarii fara ca aparatul sa fie oprit.

Acest aparat este dotat cu o racleta de 28cm, suficient de lata pntru a curata un geam in cateva secunde. Masa de sticla, geam, oglinda, toate suprafatele vor fi impecabile datorita acestui aspirator. Aparatul functioneaza fara fir si bateria sa se reincarca in doua ore pentru a oferi un maxim de eficienta. Cu rezervorul sau de apa de 125ml, aparatul permite curatarea tuturor geamurilor din casa fara probleme. Pentru o curatare optima este livrat cu 4 accesorii pentru facilitarea procesului de curatare: 2 lavete microfibra si doua lame pentru razuit care inlatura mizeria intarita.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here