Aspirator pentru ferestre Karcher WV 2 Plus – pareri si review

Numeroase sunt persoanele pentru care curatarea geamurilor reprezinta o veritabila corvoada. Asta deoarece accesul in anumite colturi poate ridica probleme, fie din cauza pozitionarii ferestrei, fie din cauza staturii persoanei care o curata. In plus, oricat le-am curata, ferestrele raman mereu cu pete sau cu stropi. De aceea, aspiratorul pentru ferestre este ideal pentru a scapa definitiv de problema spalarii geamurilor.

Caracteristici si avantaje Karcher WV 2 Plus

Acest aspirator pentru ferestre poate fi folosit pe toate suprafetele netede precum faianta, gresie, oglinzi, mese din sticla, geamuri sau cabine de dus, rezultatul fiind unul fara urme si scurgeri. Gratie aspirarii electronice a apei, urmele si petele fac acum parte din trecut suprafetele ramanand curate si stralucitoare. Acest aspirator este complet igienic asta deoarece rezervorul sau se goleste simplu si rapid, fara sa fii nevoit sa intri in contact cu apa murdara. Greutatea si dimensiunile sale elimina eforturile depuse de obicei pentru curatarea locuintei, este usor de manevrat de oricine si poate fi folosit fara probleme in orice spatiu.

Aspiratorul pentru ferestre este usor si silentios, greutatea sa redusa si nivelul redus de zgomot ofera o curatare mai confortabila a geamurilor si suprafetelor netede. Este compact si deosebit de util si este dotat cu un ecran LED care faciliteaza managementul energiei asta deoarece ecranul LED integrat incadrul intrerupatorului de oprire/pornire va indica in timp util cand trebuie reincarcat acumulatorul. Acest aspirator pentru ferestre este de trei ori mai rapid decat un o alta metoda conventionala de curatare a geamurilor.

Aspiratorul este dotat cu o baterie Li-Ion 3.7V care permite o durata de operare de pana la 25 de minute. Timpul de incarcare al bateriei este de 120 de minute. Rezervorul pentru apa murdara beneficiaza de o capacitate destul de mare, de 100ml.

Gratiei sticlei de pulverizare (inclusa in pachet) se poate aplica lichidul de curatare nu numai rapid, dar si dozat mai bine direct pe stergatorul disc gratie atasamentelor aferente.

Microfibra (inclusa in pachet) contribuie la eliminarea definitiva a murdariei groase si intarite.Acest aspirator reprezinta un ajutor de nadejde ori de cate ori vrei sa iti cureti geamurile. Este un aparat ideal atat pentru mediul casnic cat si pentru cel profesional.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here