Aspirator pentru ferestre Karcher WV 5 Plus – pareri si review

Aspirator pentru ferestre Karcher WV 5 Plus - pareri si review

O casa care merita admirata celor din jur este cea a caror ferestre sunt mereu curate. Pe de alta parte, la modul general, orice imobil trebuie sa detina ferestre foarte curate. Acest lucru este insa destul de greu de mentinut si asta pentru ca sunt o sumedenie de factori care duc la murdarirea frecventa a geamurilor iar curatarea este anevoioasa, consumand destul de mult timp si foarte multa energie din partea celui care o efectueaza. Greu, dar nu imposibil, in conditiile in care pe piata aparatelor electrocasnice exista un aspirator pentru ferestre, precum Karcher WV 5 Plus.

Motivele care sustin achizitionarea aspiratorului pentru ferestre Karcher WV 5 Plus


Aspiratorul pentru ferestre Karcher WV 5 Plus
este un dispozitiv de-a drepul util care atrage atentia tuturor prin functia sa speciala si anume cea de a curata eficient, simplu si cat se poate de rapid geamurile. In orice locuinta ar trebui sa se gaseasca un astfel de dispozitiv mai ales ca pretul este unul care poate sa fie considerat avanatajos.

Ingenios si demn de remarcat este faptul ca acest aspirator pentru ferestre poate sa fie folosit si pentru alte suprafete cum sunt oglinzile sau gresia si faianta, devenind un dispozitiv multi-functional care-si va gasi utilitatea oriunde si oricand, lasand doar stralucire in urma sa.

Functioneaza pe baza de acumulator Li-Ion cu tensiunea de 3.6 V, ce ofera o autonimie de pana la 35 minute, detine un dispozitiv de colectare a apei murdare de 100 ml si este dotat si cu un recipient de pulverizare care usureaza cu mult procesul de curatare.

Minusuri este greu sa gasesti unui astfel de produs mai ales avand in vedere pretul care este unul foarte mic pentru beneficiile oferite. Asa ca, acest aspirator pentru ferestre Karcher trebuie doar achizitionat si pus la treaba ori de cate ori se iveste ocazia, oferindu-i ocazia sa-si demonstreze din plin utilitatea. Era in care geamurile erau curatate anevoios cu o laveta a apus, acum este momentul in care inovatia isi spune cuvantul chiar si in ceea ce priveste modalitatea care duce cel mai rapid si simplu la ferestre luminoase, curate, fara praf sau vreo pata.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here