Aspirator Philips Performer Active FC8577/09 – pareri si review

Aspirator Philips Performer Active FC8577/09 - pareri si review

Pentru o curatenie fara niciun repros se impune achizitionarea unui aspirator ale caror caracteristici nu pot fi egalate niciodata de o banala matura, de exemplu.

Philips este una dintre acele firme care ofera garantia calitatii, tuturor produselor oferite – de astfel este una dintre cele mai apreciate firme de pe piata electrocasnice.  Asa se face ca devine una dintre putinele firme ce propune o garantie de 5 ani pentru aspiratoarele comercializate, astfel incat nimic sa nu stea in calea deciziei achizitionarii unui astfel de model ce se doreste performant.

Motivele care sustin achizitionarea aspiratorului Philips Performer Active FC8577/09

Aspiratorul Philips Performer Active FC8577/09 este un produs special, de ultima generatie, care are un pret ce ii releva calitate dar care poate nu este la indamana oricui.Totusi, cei care doresc doar ceea ce este mai bun nu vor face niciun compromis, fie el material.

Din punct de vedere tehnic, acest aspirator foloseste aspirarea uscata si se alimenteaza la retea. Prezinta o capacitate de colectare de 4 litri si o putere de filtrare de 650 W. Lungimea cablului este de 6 metri, ceea ce ii ofera o raza de actiune de 9 metri. Foloseste saci de harte, de unica folosinta ce sunt usor de schimbati si foarte ieftini.

Capul de aspirare este unul brevetat de catre cei de la Philips, cu tripla actiune, ce ofera o aspirare in profunzime, cat se poate de eficienta, reusind sa adune cu eficienta murdaria si praful aflat chiar si in spatiul incomod de langa mobila. De asemenea, accesoriul pentru spatii ingust permite eliminarea prafului chiar si din cele mai indepartate si greu de patruns locuri.

Un minus considerabil, nepermis chiar al acestui aspirator Philips este lipsa filtrului HEPA care ar garanta pentru eliminarea totala a prafului si chiar a alergenilor si microorganismelor patogene. Cu siguranta, la pretul acestui produs, aceasta facilitate trebuia sa fie prezenta. Totusi persoanele care nu prezinta sensibilitati respiratorii si nici copiii mici, nu vor resimti acest neajuns.

Philips ofera calitate sub forma unui aspect placut, ofera inovatie si un stop de ingeniozitate, ajutandu-si clientii sa uite de sesiunile de aspirare care pana mai ieri s-au dovedit anevoioase, indelungate si urmate de dureri mari de spate.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here