Aspirator Philips Performer Active FC8578/09 – pareri si review

Philips lanseaza in fiecare an o noua gama de aspiratoare performante care simplifica viata utilizatorilor si care injumatatesc timpul petrecut de gospodine pentru realizarea curateniei. Orice urma de mizerie este atent indepartata gratie motorului puternic, in vreme ce consumul de energie este unul redus comparativ cu alte modele existente pe piata la ora actuala.

Mai mult decat atat, clientii s-au aratat intotdeauna incantati de raportul calitate-pret care este unul avantajos. Din punct de vedere calitativ, toate normele europene in vigoare sunt respectate cu strictete ceea ce ofera o garantie in plus in momentul achizitionarii.

Punctele forte ale aspiratorului Philips Performer Active FC8578/09

Se poate utiliza cu succes pe toate tipurile de suprafete, de la pardosea si covoare, pana la mobilier sau canapele, toate acestea sunt aspirate cu eficienta. Praful este indepartat in totalitate, aspiratorul atingand cea mai inalta clasa de performanta.

Modelul de fata este dotat cu o serie de accesorii care vin in ajutorul gospodinelor. De exemplu, capul de aspirare TriActive+ este perfect pentru aspirarea in profunzime a urmelor de mizerie din covoare. Mai mult decat atat, gratie celor doua perii laterale mizeria de pe langa pereti sau de pe langa mobila este atent indepartata fara ca obiectele din jur sa fie zgariate. Nu in ultimul rand, periile pentru spatii inguste sunt perfecte pentru aspirarea suprafetelor de sub canapea acolo unde praful se aduna in execes si unde gospodinele ajung foarte greu.

Detine si un variator de putere care permite setarea intensitatii in functie de suprafata aspirata. De asemenea, derulatorul automat permite strangerea rapida si eficienta a produsului imediat ce curatenia a fost efectuata. Raza de operare este de pana la 9 metri gratie cablului de alimentare ceea ce ofera utilizatorilor un grad ridicat de autonomie.

Este important de precizat faptul ca aspiratorul are o capacitate de colectare de 4 l ceea ce inseamna ca sacul nu trebuie schimbat atat de des. In plus, aceasta operatiune este foarte simpla si rapida si poate fi efectuata cu succes de catre toti membrii familiei.

Singurul dezavantaj real al acestui aparat este nivelul de zgomot care atinge 79 dB si care poare cauza un disconfort celor din jur. Vecinii sunt cei care semnaleaza acesta problema asa ca aspiratorul se poate folosi cu succes in afara orelor de odihna.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here