Aspirator Polti Unico MCV 80 Total Clean & Turbo – pareri si review

Chiar daca reprezinta unul din cele mai utilizate produse electrocasnice, cand vine vorba despre alegerea unui aspirator nou alegerera nu este una usoara datorita multitudinii de modele existente pe piata. Cand alegem un aspirator trebuie sa luam o decizie informata si sa optam pentru un produs cat mai fiabil si cat mai aproape de stilul nostru.

Caracteristici si avantaje aspirator Polti Unico MCV 80 Total Clean & Turbo

Acest aspirator va curata in profunzime absolut toate suprafetele din casa: de la pardoseli la canapele, de la mobilier de baie la geamuri. Tehnologia de aspirare multi-ciclonica este combinata cu puterea naturala a aburului ceea ce ii ofera acestui aspirator trei moduri de functionare: aspira, curata cu abur si usuca. Este un aspirator usor de folosit si dispune de trei programe de curatare care determina in mod automat cantitatea de abur necesara si timpul de uscare in momentul in care aspiratorul este folosit pe suprafete dure, pentru ferestre sau covoare.

Aspiratorul este dotat cu un accesoriu specific pentru fiecare suprafata si pentru fiecare functie: peria Multibrush este ideala pentru curatarea suprafetelor cu aburi, pentru aspirare si pentru uscarea pardoselilor, peria mini-turbo este ideala pentru indepartarea parului uman dar si a celui de animale de pe perne sau canapele, peria 2 in 1 este special conceputa pentru a curata cu abur articolele tapitate si geamurile gratie unui accesoriu integrat de curatare a geamurilor. In plus,manerul vertical il face mai usor de deplasat in orice directie fara ca utilizatorul sa fie nevoit sa se aplece in timpul utilizarii. Acest aspirator dispune de o multime de functii care ii permit utilizatorului sa curete si sa igienizeze complet locuinta, fara eforturi.

Eficienta acestui aspirator este garantata de catre cele cinci stadii de filtrare, este un aspirator proiectat sa garanteze o curatenie la un nivel inalt fara sa disperseze inapoi in aer particulele de praf. Intreaga locuinta este curatata cu abur cu ajutorul acestui aspirator eficient. Datorita faptului ca aspiratorul este dotat cu un boiler integrat care produce abur, locuinta poate fi curatata in profunzime, fara probleme. Datorita faptului ca este echipat cu un filtru HEPA 13 in casa este eliberat un miros placut gratie odorizantului Frescoaspira.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here